| MRK2024 a întrebat:

Salut la toți,tot citesc pe formumurile astea fel si fel de variante și idei, o data ce ei steroizi sau alte substante in primul rand îți asumi (+, - ) consecințele depinde de metabolismul tau si de arderile de grasimi, depinde de programul tau de alimentatie si odihna depinde de bugetul pe care îl ai de antrenament.Eu am consumat am avut 57kg si acum am 65, 66 variez kgmele,de aici nu mai cresc de ce zic asta pentru. Aca repet depinde de programul tau odihna, alimentatie, si metabolism.Ce o dam langa atat vrei sa ei ia dar iti asumi SI NU SUSȚIN CONSUMUL DE STEROIZI SAU ALTE SUBSTANȚE ( subliniez ).O data ce cumperi de pe net si nu cunosti persoana de unde le procuri nu sti ce cumperi 100/100 garantat dar repet iti asumi ce cumperi.

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Este alegerea ta ce iei, si da trebuie sa iti asumi
stiu destui tipi care au luat si apoi s-au luptat cu efectele lor adeverse printre care si ginecomastia!
din punctul meu de vedere insa nimeni care nu este un profesionist al cuturismului nu ar trebui sa ia aceste substante anabolizante doar pentru a pune masa musculara, dar este opinia mea cum am si precizat
se face ca eu am tip somatic si implicit metabolism care ma face sa iau usor in greutate si sa scad usor in greutate, deci eu nu am nevoie de steroizi ca sa pun masa musculara ci doar din alimnetatie si suplimente reusesc...insa nu sunt bodybuilder asa ca nici nu ma pacientez, daca as fi vreun participant la competitii acolo vrei nu vrei trebuie sa arati TIPLA, faptul ca toti ceilalti iau, tu daca nu vei lua ai un mare dezavantaj...
in fine, ai inteles la ceea ce ma refer!
in rest este alegerea fiecaruia ce introduce in corpul sau!

| dullcat a răspuns:

Postarile trebuie sa fie sub forma de intrebare.

| Robert2526 a răspuns:

Te exprimi cu mare dificultate si mi-a fost foarte greu sa inteleg ce vrei sa zici. Depinde foarte mult de ce steroizi alegi, nu neaparat alimentatia sau metabolismul tau. Mai exact, substsntele respective influenteaza ce si zis tu, nu invers. Sunt steroizi care iti schimba total modul in care traiesti.
Daca iei Testosteron si nu il iei in exces, foarte probabil sa fie totul ok. Daca iei derivati mai puternici, atunci functia hepatica are de suferit. ( si nu e un poate aici, e ceva sigur, toti care iau asa ceva, au ficatul afectat).