anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, m-am apucat curand de sala si am o nelamurire/problema care ma cam enerveaza. Daca lucrez la picioare sau abdomen incep sa simt durerea si daca ma concentrez mai mult si imi pun in minte faptul ca pot sa fac mai mult reusesc sa termin exercitiul, la picioare am uneori senzatia ca imi ard cand le fortez tare, asta e okay din cate am inteles.
La maini treaba sta diferit, dupa un timp parca mana imi slabeste dintr-o data de d-abia reusesc s-o mai misc si imi cedeaza fara sa ma doara sau ceva, parca pur si simplu nu pot incorda mana, cand incerc "s-o fortez" imi cedeaza fara pic de durere. Durerea apare doar a 2a zic la febra musculara. pe mine nu ma deranjeaza faptul ca nu pot mai mult pe maini, ci faptul ca nu pot sa ma fortez, dupa cum am zis imi cedeaza mana. macar daca simteam cum ma doare era alta treaba, imi dadeam seama ca am ajuns la limita. dar asa. nu stiu ce sa zic. Cateva pareri/sfaturi?

2 răspunsuri:
| Goldenboy97 a răspuns:

Bicepsul fiind o grupa mica se epuizeaza mai repede. Da si e normal ca la o anumite repetare sa nu mai poti s-o duci pana la final, nu-i nimic cred ca i se intampla oricui care se duce la sala. Daca ai febra inseamna ca ai lucrat eficient.
Dai timp destul muschiului ca sa se refaca 4 zile ar fi perfect happy si..continua.
Ai grija sa nu te balansezi cand faci maini, toata presiunea sa cada pe biceps nu alta grupa musculara. Da, deci executa exercitiile corect.

| Cosmin86 a răspuns:

Ce exercitii si cate serii faci la picioare si la maini (biceps, triceps, antebrat)?