| CriDenise5 a întrebat:

Salut, m-am apucat de sala si vreau sa pun masa musculara ca sunt slabut, ceva retete? dau funda!

5 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Ai mare grija sa nu te accidentezi, mai ales la
Inchieturi. In rest orice video de pe net din domeniu ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creste aportul de proteine in mancare.

| TheStrategist a răspuns:

Trebuie să mănânci în surplus caloric și să înveți să te antrenezi corect. Nu cu greutăți prea mari pe care nu le poți controla. Dacă nu poți face exercițiul cu forma corectă probabil greutatea e prea mare și mai trebuie să scazi.
Trebuie să reții 3 lucruri: antrenament, alimentație, odihnă (între 7-9 ore). La acestea trebuie să ai grijă și vei pune masă musculară.

| Cehoslovacia a răspuns:

Surplus caloric, suplimente, odihna(8-9h minim),mancare de calitate,fara alcool,tigari, sucuri cu mult zahar si grasimi saturate happy
Baga neaparat in programul tau si picioarele, ca multi nu antrenati picioarele si sa nu mai spun de genoflexiuni( sumo, cu scandura, complete si lista poate continua) o sa te ajute mult cu testosteronul.Neaparat cand faci picioare sa antrenezi si lombarul si la sfarsit de antrenament bagi si good morning cu haltera/ganterele,nu cu greutate mare asta ca nu asta cauti.
Si unul dintre cele mai importante lucruri,nu cauta sa lucrezi cu greutati pe care nu le poti controla si executa corect exericitiul, n-are rost sa risti accidentarea.O iei treptat si o sa vezi ca daca faci totul ca la carte n-ai cum sa nu pui muschi, daca nu pui atunci tragi linie si vezi ce ai facut gresit.
Nu uita de incalzire, foarte importanta si asta, si sa ai macar un colagen pentru ca ajuta foarte mult pentru articulatii, daca o sa faci mult sala o sa vezi mai tarziu ce se intampla :p Bafta

| PaulCos a răspuns:

Incepi cu inceputul! Genoflexiuni, impins culcat din orizontal cu bara si indreptari. Cauta pe cineva cu adevarat avizat sa te invete executia corecta a acestor trei exercitii elementare pentru o fundatie solida! Restul pana la un fizic frumos si puternic este doar un efect ce nu va intarzia sa apara. Apoi alimentatia, odihna si viata echilibrata sunt notiuni ce Trebuie sa le inveti si sa le introduci in viata ta. Pe scurt, un fizic frumos nu se datoreaza unei intamplari norocoase si mai putin unei scurtaturi stiute doar de unii neaveniti care vor eventual sa ti le si vanda daca ai potential sa platesti.