| Madalin26w6w6e6e7 a întrebat:

Sunt baiat, fac 17 ani si am 2 luni si ceva de volei.Am 1.69m.Tata are 1.78m,iar mama 1.64m.Antrenorul mi-a zis ca la volei se creste minim 10 cm.El mi-a zis ca pot ajunge cu usurinta la 1.80-1.85m,dar eu nu prea il cred.Voi face volei pana la sfarsitul casei a XII-a, adica cand voi face 19 ani, pentru ca atunci plec la facultate.Credeti ca voi ajunge la o inaltime intre q.75-1.80m? Multumesc pentru ajutor!

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Serios? antrenorul ala a invatat biologie vreodata? de la 17-20 de ani daca cresti 5 cm e o minune,sportul nu inalta de cate ori am scris asta,nici un studiu nu a dovedit asta, crede-ma ca sau facut multe, multi am vrea sa fim inalti cred ca cu toti, ce frumos e sa ai 1, 90 sa privesti lumea de sus

| OnuOnulică a răspuns:

Da, e posibil să ajungi la înălțimea dorită.

| CuriousStuff a răspuns:

Foarte posibil sa ajungi. Eu am facut in liceu handbal si am crescut foarte mult chiar daca ambii mei parinti au fost scunzi. Si toti colegii mei au crescut mult in liceu (toti jucam handball). Dar tine mult si de genele tale la care nu ai ce sa le faci. O sa cresti de la sport cu siguranta, dar cat o sa cresti nu iti poate spune nimeni.

| bogdan324 a răspuns:

Ai sanse sa il ajungi pe taicatu' dar nu sunt sigur ca o sa-l depasesti, cresterea inca nu s-a oprit la tine, mai ai vreo 3 ani de crescut(poate chiar mai mult daca ai noroc).Eu am aceeasi varsta si am 1.75(tata are 1.73),cartilajele nu s-au inchis la mine deci mai pot creste(vreau sa am 1.80),dar conteaza si sa mananci.Un prieten de-al meu era un pitic de 1.65 care avea 17 ani si a ajuns la 1.82 la 20 de ani asa ca orice e posibil, depinde de fiecare.