| Popmusic a întrebat:

Am o colega de clasa care m-a indemnat sa imi iau skateboard. Zice ca mi se potriveste. I-am luat sfatul in considerare pentru ca nu a fost singura care mi-a zis. Dar inca nu mi-am luat. Toata chestia e ca imi e frica straight face. Varul meu are skate. Am incercat sa ma dau pe el si am observat ca se misca pe o parte si pe alta ( nu pe lung, pe lat ). E normal sa se miste asa sau placa trebuie sa stea dreapta? Eu vreau sa imi iau. Simt ca am un fel de pasiune pentru skateboarding. Dar mi-e teama. Ce sa fac? Cum sa imi inving frica?

Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Bună!
este normal să îţi fie teamă. este un lucru nou despre care nu ştii prea multe,şi îţi este frică să încerci. gândeşte-te că este ca mersul pe bicicletă. înainte îţi tremura mâna, dar acum mergi cu plăcere şi fără grijă pe ea. după câteva luni, sau săptămâni, când o să capeţi experienţă pe skateboard, o să vezi că o să fie super distractiv şi că nu are de ce să îţi mai fie teamă.
Succes!

1 răspuns:
| mimi2000mimi a răspuns:

Pai ii normal sa se miste daca te lasi foarte tare,da numai asa, doar miscandu-se putin, nu e normal.e fain sa te dai pe skateboard, zic asta chiar daca sunt fata, da te poti accidenta tare.totusi,cel mai fain ii cu bicicleta! multa bafta totusi cu skate-ul!