anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mică mare întrebare pentru cine vrea să-mi răspundă. O să încep cu începutul, eu fac fotbal de performantă de la vârsta de 11 ani, în prezent având 18. Acest sport e viața mea, simt că atunci când joc fotbal mă regăsesc. Pe langă asta, îmi place enorm de mult să mă uit la meciurile de fotbal, urmăresc săptămanal meciurile echipei favorite de la noi dar și a echipelor favorite din străinătate. Cu toate acestea aș vrea tare mult să pot profita de pe urma acestor meciuri de fotbal, așa că m-am gândit să încep încetul cu încetul să joc la pariuri. Ce îmi puteți spune? Care este cel mai bun site unde aș putea juca la pariuri și de ce trebuie să țin cont atunci când vreau să câștig o sumă cât de cât decentă de bani? Aș vrea tare mult ca cineva să-mi explice cum stă treaba cu aceste pariuri sportive și cum pot reduce riscurile și care sunt efectiv regulile de joc. Mulțumesc anticipat!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vei face niciodata bani din pariuri, cu accent pe NICIODATA.
Oamenii din tarile civilizate merg la pariuri cu gandul de distractie, ei realizeaza ca vor pierde banii aia.Doar in tarile subdezvoltate si in curs de dezvoltare (adica noi), oamenii sunt atat de fraieri incat sa creada ca vor face bani din pariuri.
Meseria de,, jucator de pariuri'' nu e departe de meseria de jucator de loto.
Cauta o cale corecta sa faci bani. Daca pana acum nu ai reusit sa faci bani din fotbal sau sa intelegi macar ca pentru tine fotbalul trebuie sa fie un loc de munca, nu o distractie, iti sugerez sa iti gasesti o meserie:vanzator, bucatar, spalator de vase ...etc.

| OLBGromania a răspuns:

Poti face bani din pariuri sportivehappy, doar ca trebuie sa respecti niste reguli cu sfintenie si sa ai o strategie buna. Ti-as recomanda sa joci online, un singur meci pe bilet, peste 2, 5 goluri la meciurile in care favoritele joaca acasa si au cota intre 1, 20 si 1, 30.