| SERGIORAMOSismyidol a întrebat:

Am o problema.Deci, visul meu este sa devin un fotbalist, ca fundas central, dar am 2 probleme : prima este ca am niste prieteni foarte aroganti care zic ca n-are rost sa incerc sa devin chiar daca ei nu m-au vazut cum joc.A doua problema este ca nu am fost niciodata la un club de fotbal de juniorat, dar sunt la echipa scoli de fotbal, si am uitat sa precizez, am 13 ani.Ce ar trebui sa fac ca sa devin fotbalist? Ce criterii sa aleg clubul la care sa merg, daca ma mai primesc la 13 ani?

Răspuns Câştigător
| LeontinAndrei a răspuns:

Vrei sa devii footbal-ist? Ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la un club si sa ceri acolo toate informatiile necesare pentru a te inscrie. Ei iti vor putea oferi raspunsurile de care ai nevoie.

Cat despre acei copii aroganti... Este doar parerea lor despre tine. Daca tu, spre exemplu, esti brunet iar ei iti spun ca esti roscat, asta inseamna ca tu esti roscat? Nu, ci este doar modul lor de a vedea lucrurile.
As putea vorbi ore intregi despre asta. Ideea este sa nu ii asculti pe cei din jur pentru ca ei stiu doar ceea ce este mai bine pentru ei si cred ca asta este bine si pentru ceilalti. Nimeni nu stie ce este mai bine pentru tine decat tine.
Succes.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are importanta ce spun prietenii tai, ci ce spune cei de la clubul sportiv dupa ce testeaza.
Mergi cu un parinte la un asemenea club sportiv si inscrie-te la ei, dand teste necesare ca sa fii evaluat.

| Drimmero a răspuns:

Cum dracu sa-l ai idol pe Romos?
Slabe sanse sa fii fotbalist, daca nu ai facut fotbal pana acum, nu mai poti.
Mai ales ca postul de fundas central e destul de greu, reprezinta stalpul apararii, trebuie sa fii un adevarat leu pe acel post.

Răspuns utilizator avertizat