| Blayan18 a întrebat:

Am si eu O mica problema sa nu radeti de mine. Deci de curand a inceput sa imi placa fotbalul, si as vrea sa ma inscriu la fotbal, dar uite care este problema, daca ma duc acolo si ma inscriu (MENTIONEZ CA MI SA MAI INTAMPLAT). De obicei facem 3 echipe iar eu in timpul jocului cand primesc mingia, credeti-ma ca ma blockez ma panichez nu stiu ce sa fac, cateodata mai si pierd mingea din cauza emotiilor iar coechipieri ma cearta, nu stiu ce sa fac sa pasez sa sutez, pur si simplu ma panichez nu stiu ce sa fac, mai ales ca coechipieri mei ma cearta cateodata. Se mai intampla cateodata sa primesc mingea si sa nu am emoti atunci pasez corect. Si nu stiu ce sa fac sa ma duc la fotbal sa sa nu ma duc! Si nu pot sa traiesc cu impresia ca nu ma duc la fotbal, fotbalul e pasiunea mea! Va rog din suflet sa ma ajutati! Dau funda!

2 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

În fotbal, ca și în multe alte hobby-uri, una este să vrei și alta e să poți.
S-ar părea că nu prea „le ai " cu sportul acesta și, decît să ajungi de rîsul altora, mai bine mulțumește-te să-l privești.
În fotbal, în primul rînd, trebuie să înclinare către așa ceva și personalitate.
Dacă abia de curînd a început să-ți placă mai e ceva pînă să ajungi să-l și practici.
Cel mai bine e să-l practici în parcul din fața blocului (cîte 2 la2 sau 3 la 3), apoi în curtea școlii și apoi abia, dacă se văd ceva aptitudini, să încerci la vreun club de copii și juniori.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fotbalul e un sport, trebuie sa il faci din placere, fara stress si emotii. sa te duci la fotbal cand o sa te distrezi la fotbal in loc sa te stresezi