| xKracksX a întrebat:

M-am apucat recent de sala si as vrea sa va pun 2 intrebari.
1. Dupa cat timp trebuie sa mananc dupa sala?
2. E bine sa ma duc la sala daca am febra musculara?

7 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

1. Mănânci înainte să te duci la sală și după ce ajungi acasă la 1 ora cam așa, acum depinde și cat timp faci pe drum de la sala-acasă.
2. E bine să te duci bineînțeles, doar nu lucrezi aceleasi grupe de muschi in fiecare zi, luni faci piept sa zicem, o sa ai febră, marți bagi picioare, miercuri spate, joi pauza, vineri brate (asta daca nu faci in ziua cu piept si biceps sau in ziua de spate si triceps). Dar cel mai bine faci asa: luni: piept-biceps, marti picioare, miercuri spate-triceps, joi pauza, vineri umeri-trapez.

| DomnulKat a răspuns (pentru RobertMoon):

Altu care e pe dinafară.

| Zyzz777 a răspuns:

1. Trebuie sa mananci cu 30 min - 1h inainte sa mergi la sala. Bineinteles ca poti manca si dupa sala. Tot cam dupa 30 min - 1h. Dar cel mai important este sa nu mergi la sala pe stomacul gol pentru ca nu o sa ai energie deloc.

2. Sigur. Doar sa nu lucrezi tot grupa la care ai febra. De exemplu daca ai febra la piept nu te apuci sa faci tot piept, faci altceva, brate, umeri etc. Antrenorul de acolo te poate ajuta cu un program. De ex: Luni - piept si spate, Marti - picioare si abdomene, Miercuri - biceps si triceps, Joi - umeri, trapez si abdomene. Vineri - pauza, Sambata - o iei de la capat.
Asta e doar un exemplu.

| DomnulKat a răspuns (pentru Zyzz777):

Pe dinafară total.

| Zyzz777 a răspuns (pentru DomnulKat):

Nu te vad ajutand cu un raspuns pe cel care a intrebat, esti doar un parazit al internetului care face spam cu lucruri inutile. Cine esti tu copile sa spui ca sunt pe dinafara? Crezi ca daca esti putin facut (daca e poza ta reala), inseamna ca ai cine stie ce cunostinte legate de acest domeniu? Orice tigan are muschi copile.

| DomnulKat a răspuns (pentru Zyzz777):

Puțin făcut? Așa nu te speria e poza mea reală, dacă dorești ne întâlnim și în viața reală nu o lua ca pe o amenințare.Și puștiule, am experiență de 6 ani în acest domeniu, nu ma învață pe mine un mucos care pică jos dacă îi dau 80kg în mână.

| Zyzz777 a răspuns (pentru DomnulKat):

Daca ai 6 ani experienta in domeniu, nu il puteai ajuta pe xKracksX cu un raspuns pertinent? Asa imi demonstrai ca ai mai multe cunostinte, nu poti sa critici pe cineva fara un argument.