| JustMe9876 a întrebat:

Sunt baiat am in jur de 175 de cm 15 ani si cam 48 kg da stiu sunt cam slab dar oricat as manca tot nu ma ingras si mananc mult mai ales seara dupa ora 00:00... Vreau sa ma apuc de un antrenament de fitness si am zis sa incep cu niste pack-uri mi-ati putea spune ce exercitii sa folosesc?

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

Salut, trebuie să mănânci 5-6 mese pe zi, ai aici o listă cu ce ar trebui să mănânci pentru a lua greutate în plus :

Micul dejun: 2 cesti cu branza dulce, degresata, 3 cesti cu tarate de grau, 2 cesti capsuni si doua-trei cesti cu ulei de masline sau ulei de in. Total calorii: 647.



Masa de pranz: 228 de grame de piept de pui (fara piele), ¼ de cana cu fasole verde, ¼ de cana cu fasole neagra, 1 ardei gras, ½ de cana mazare pastai, ¾ de cana paste si doua-trei lingurite cu ulei de masline sau ulei de in. Total calorii: 647.
După 30 minute de la masă mănâncă două sandviciuri mici.


Gustare dupa-amiaza: 228 de grame de ton la conserva, 1 cana cu bucati de telina, 1 cana bucatele de castravete, 1 ardei gras, 1 cana cu rosii, 1 cana cu boabe de strugure, 2 felii de paine si doua sau trei lingurite cu ulei de masline sau in. Total calorii: 647.



Cina: 228 de grame de carne de vita (slaba, fara grasimi, taiata in felii subtiri), 2 cesti cartofi, doua sau trei lingurite cu ulei de masline sau de in, 2 ardei grasi, ¼ de cana cu fasole la cuptor. Total calorii: 647.



Gustare: 113 grame de branza (fara grasimi), 2 cesti coacaze, 9 migdale intregi. Total calorii: 337.

Vezi mai multe detalii pe următorul link :

http://www.dietetik.ro/ingrasa-te-cu-3000-de-calorii/4503.html

Sper că te-am ajutat, spor la îngrăşat.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

La mine la playlist am un program pentru acasa de fitness,problema e ca tu esti slab baga mai mult culturism,du-te la sala si manca multe proteine,nu manca zahar, nu incerca sa te ingrasi, carne, fructe, legume, multa apa

| Cosmin86 a răspuns:

Ce inseamna la tine "mananc mult"?

Zi concret ce mananci intr-o zi.

| Prezidentul a răspuns:

Esti slab pentru ca nu mananci mult!

Răspuns utilizator avertizat