| Man123 a întrebat:

Treaba sta cam asa...Toata vacanta de iarna (am alergat) sa fac bani pentru a cumpara un aparat de fitnes si am reusit, nu prea stiu cum sa il descriu e unul standard pe carte scrie "HOBBY HOMEGYM" si tot in carte imi arata 18 exercitii, inainte sa il cumpar ma antrenam cu flotari, 2 gantere si multe exercitii. Acum am cautat un program de antrenament pe internet si am gasit unul : Lunitongueiept, triceps
marti : picioare, abdomen(pentru abdomen folosesc un program de 8 minute de pe internet pentru ca aparatul are exercitii pentru tot programul din saptamana dar nu si pentru abdomen)
joi: spate, biceps
vineri: umeri, trapez. ma antrenez in fiecare zi de program dureaza 40-50min de ex luni fac 1 exercitiu cu ganterele si 5 la aparat fiecare exercitiu are cate 4 serii a cate 12 repetari. Ce caut eu e parerea unui antrenor sau a unei persoane care se pricepe. Sunt o persoana care daca se apuca de ceva face acel lucru cum trebuie nu sunt grabit si stiu ca pot dura multe luni pana sa se vada o diferenta minora, ce placere as avea eu ar fi acea de a imi dezvolta putin mainile si bratele pana la vara dar vorba acea "cu rabdarea treci si marea.Cateva detalii despre mine : baiat, 16 ani, 57kg, inaltime (1, 76m) nu sunt sigur) am si niste (proteine se numesc SUPER MASS GAINER) dar nu stiu daca sa le folosesc. Cam asta este. Multumesc pentru timpul acordat!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Super mass gainer = carbohidrati, NU proteine. Are peste 60 % carbohidrati si doar 30 % proteine.

Antrenamentul e oarecul ok, dar cam multe serii, ramai la 12-15 serii pentru grupele mari ( piept, spate, piciaore ) si 8-9 serii in total pentru grupele mici ( biceps, triceps, antebrat, umeri, abdomen )

0 răspunsuri: