| Atelocindivad a întrebat:

Salut TPU,
Vreau sa ma apuc de sala, am 23 ani, 92 kg, 1.80 cm...trebuie sa mai slăbesc sau am greutatea necesara pentru a începe sa cresc in masa musculara... și as mai vrea sa știu dacă ma pot menține la greutatea asta crescând în același timp în masa musculara

3 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Cum de ai 23 de ani la intrebarea asta, dar 21 la cealalta pusa azi? laughing

| Simpatic a răspuns (pentru mODIN):

Eu cand le spun chestii de genul primesc injurii, culmea de la toti 'pripasii', trolii care intra pe TPU!
asa cum m-am trezit astazi cu jigniri de la un oarecare limitat fara sa fi discutat in viata mea cu el https://www.tpu.ro/utilizator/abzgay
probabil un alt 'fan' de-al meu care isi face conturi peste conturi doar sa-si strige frustrarile aici, caci limitatii se vad dupa limbajul de inculti adoptat,cei care o dau intr-o engleza de balta avand la baza un limbaj dereglat pe fond psihic, caci ei la propriu fac spume la gura cand scriu pe TPU, au spume de la medicamentele si afectiunile pe care le au
asta pentru ca aici exista frustrati ce sunt candva suspendati, care te iau la ochi, si dupa ce isi fac conturi noi devii tinta lor;)
TPU nu face nimic din pacate si nici nu are stafful necesar sa scoata de aici toti ghertoii!

asa se se intampla si pe reddit sau Quora? sunt lasati toti retardatii liberi pe platforma? sa vorbeasca asa cum vorbesc ei acolo unde sunt internati la psihiatrie?!
as vrea ca acesti ghertoi sa se poata inregistra aici precum "minorii" pe Facebook cu nume,prenume, adresa, sa vedem in acel moment cat de bazati vor mai fi pe ei si ce jigniri si calomnii vor mai aduce ei, meltenii acesti frustrati si prosti care jignesc fara sa-si vada lungul nasului! nu o vor mai face daca cineva i-ar putea identifica, iti spun sigur asta!

sa nu se inteleaga ca am spus ceva la adresa autorului intrebarii!

| SkandallKamataru a răspuns:

Da frate, ai greutatea necesara, mai bine de duci in... la 130 de kile sa fii sigur ca e ce trebuie... bai omule tu te auzi ce vb? Eu stiu ca n-ai nici o treaba cu sala si nutritia, dar la inaltimea ta sa ai 92kg esti deja gras, cu 25% grasime corporala pe putin, pune dracu mana si slabeste, sau mai bine ia-ti un antrenor personal ca sa inveti si tu cate ceva, ca de unu singur fara informatii faci fix olaie.
Tinand cont ca n-ai facut sala in viata ta, greutatea ta ar trebui sa fie undeva intre 68-73 de kg ca sa fii sigur ca ai sub 14% bf.

Poti sa te duci la 70 slabind cate 2-3kg/luna cu ajutorul antrenorului personal care iti arata cum sa te antrenezi si care sa-ti dea un plan alimentar inteligent care sa nu te infometeze, apoi de la 70 urci usor la 75 si te mentii acolo, apoi dupa 1.5-2 ani poti sa urci daca e cazul.
Tine minte ca mai mare nu inseamna mai bine, degeaba ai tu 92 de kg si te vezi mare ca esti doar slana pe dinauntru si pe dinafara.