| lylyzuzu a întrebat:

Salut tuturor... vreau si eu sa vad mai multe pareri in legatura cu sportul si cu aceasta ocazie mai inavt cate ceva de la voi! Crede-ti ca excesul de sport poate dauna sanatatii? Si mai am o intrebare atunci cand practici un sport si cand ajungi in acea faza in care simti ca numai poti cum credeti ca se poate trece peste acea faza?

4 răspunsuri:
| A12NDRA a răspuns:

1.Sportul nu poate dauna sanatatii, sportul este rau doar atuncic and practici un sport violent cum poate fi si handbalul.
2.Acea faza se numeste "punctul mort„ si apare cel mai des la atleti, atunci cand au de alergart foarte tare si/sau o distanta lunga.Peste acest "punct mort" nu poti trece decat in felul urmator:cand simti ca nu mai poti sa nu te opresti si sa continui la fel alergarea,atunci vei simti ca dinauntrul tau va veni asa o forta, vei trage in aer im piept si vei alerga mai tare.
Iti spun chestiile astea din propria experienta, si asa cum mi-a spus si mie profesorul meu.Mereu cand alergam trebuie a mai lasam un pic de putere in noi,ca sa doboram acest punct mort, altfel intr-un concurs mare te poti opri inainte de finis, si nu e prea frumos sa abandonezi. Daca mai ai intrebari sau alte nelamuriri te rog sa imi dai un mesaj privat.

| quickly a răspuns:

Nu, nu dauneaza sanatatii din potriva sportul ajuta sa devii mai puternic din punct de vedere fizic si mental... asa ca nu te speria sportul e sanatos pentru oricine!

| triflex10 a răspuns:

Nu nu este dar cum a zis si andra poate dauna doar daca practici sporturi dure box karate handbalul etc... sucesc

| triflex10 a răspuns:

Sper ca team ajutat

Întrebări similare