anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, am 16 ani si de curand am inceput sa merg la sala si fac exercitii pentru o dezvoltare mai buna a musculaturii, in legatura cu suplimentele alimentare, batoanele proteice sau asa zisele prarafuri si pastile pentru dezvoltarea mai rapida sunt sau nu recomandate pentru varsta mea? Daca da, ce anume?

Răspuns Câştigător
| carnatunfuriat a răspuns:

Prietene, nu face prostia sa iei suplimente si alte rahaturi, ca ce faci natural ramane pe tine, ce faci cu prafuri, imendiat dupa ce ai lasat un timp sala, se floscaie. Nu mai zic de puta ca se duce prima si se duc dupa ea si ficatu rinichii si inima. daca vre sa faci o treaba, mananca sanatos, asta inseamna fara prajeli, fara carne de porc multa, fata dulciuri saturate in zaharuri, fara alimente cu conservanti si cu acizi, pentru ca iti vor provoca aciditate. Poti sa mananci alimente care contin fibra, lipide si glucide cum ar fi pestele, puiul, curcanul, iaurturi nu grase, smantana, fructe, in general banane si grapefruit, cand ai pofta bagi si dulciuri dar cu masura. Sa nu elimini de tot zaharul pentru ca ai sa cazi pe brazda. Iar cu sala ai grija cum lucrezi ca sa nu iti rupi spinarea si vezi ca esti cam tanar pentru sala, s-ar putea sa iti opreasca cresterea. multa bafta. daca vrei putem sa vb mai multe in privat. salut.

| Cosmin86 a răspuns (pentru carnatunfuriat):

Suplimente = NATURAL.

"imendiat dupa ce ai lasat un timp sala, se floscaie", la mine dupa 5 ani nu s-a fleoscait...

Esti doar un COPIL MIC PAMPALAU care isi da si el cu parerea, nu?

| carnatunfuriat a răspuns (pentru Cosmin86):

Invata sa vorbesti si pe urma adreseaza-te cui vrei tu cu pampalau nu mie, pentru ca nu ai stat in banca la scoala cu mine, si nu sti tu cata sala am facut eu si asa mai departe. deci invata sa respecti oamenii de pe acest site. Cosmin86. mult spor la invatat bunele maniere pentru ca se vede ca iti lipsesc cei 7 ani de acasa cu desavarsire, needucatule'

| Cosmin86 a răspuns (pentru carnatunfuriat):

Da, cu oameni care pot abera in halul asta ca tine, normal ca n-am maniere.

Acum ce urmeaza, sa-mi spui ca pamantul e plat? Ca aparent asta e nivelul tau.

"imendiat dupa ce ai lasat un timp sala, se floscaie", NU POTI sa spui asa ceva si apoi SA PRETINZI sa ti se vorbeasca frumos.

E ca si cum incerci sa-mi demonstrezi ca pamantul e plat.

Cand ai ZERO EXPERIENTA intr-un domeniu, NU COMENTEZI.

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ca sa stii :

suplimentele SUPLIMENTEAZA ce lipseste din alimentatia ta.

Ai un jurnal de alimentatie, sa vezi ce lipseste? Sau vrei sa iei asa, haotic?

Răspuns utilizator avertizat