| Alin7779 a întrebat:

Salutare! Are cineva bandă de alergat Techfit MT200 motor 5CP, să mă ajute și pe mine cu o părere despre ea? Vreau să achiziționez una am 125 kg mulțumesc!

2 răspunsuri:
| SkandallKamataru a răspuns:

Decat sa iti iei banda de alergat si sa dai 30 de bete pe ca catu ala, mai ales la greutatea ta cand n-ar trebui sa alergi, mai bine iesi afara si mergi cate o ora pe zi ca o sa arzi suficiente calorii.
Ai 125kg, la greutatea aia obosesti si mergand... plus ca iti distrugi articulatiile si genunchii.

Iti recomand sa incorporezi cate o ora de mers pe jos zilnic si sa inveti sa mananci, dieta conteaza cel mai mult, mersul o ora e doar un bonus foarte bun. cand ai timp poate in loc de o ora mergi o ora jumate, 2, ideea e sa faci pasi ca oricum la kg tale arzi lejer 4-500kcal.

| Alin7779 explică (pentru SkandallKamataru):

Mersi de sfat! O să încerc să merg mai mult pe jos!?

| SkandallKamataru a răspuns (pentru Alin7779):

Da, mergi mai mult pe jos, si abia cand dai jos vreo 20kg poti incepe cu alergat, si fa-o afara ca e mai placut, iti zic din experienta, daca-ti iei banda, alergi de 4-5 ori si te plictisesti de ea.

Totusi, daca ai 30 de bete de aruncat pe o banda, ma gandesc ca mai bine ti-ai lua un antrenor personal care sa-ti faca un plan alimentar si de antrenament, si ti-ai face un abonament la sala, in felul asta inveti sa te si antrenezi, iti pastrezi si masa musculara, si inveti si sa mananci.

| Alin7779 explică (pentru SkandallKamataru):

Vreau să ajung la 100 de kg 95 și ar fi ok. Păi na un abonament la sală și cu antrenor în timp te costă mult mai mult.
O să încep să merg mai mult pe jos, cu mâncarea am lăsat-o mai moale și se vede fac asta cam de două luni. Fără mișcare am slăbit 4 kg.
am mai fost de câteva ori la fotbal în sală dar a cam început să mă doară genunchi bănuiesc ca de la podeaua aia tare. Sper ca nu am nenorocit ceva la ei?

| SkandallKamataru a răspuns (pentru Alin7779):

Daca scopul tau e doar sa dai kg jos indiferent de cum o sa arate corpul tau, adica nu dai 2 bani pe a avea masa musculara si a fi estetic, atunci poti sa faci fara griji asta. Iti recomand totusi sa iti iei o carte, doua de retete cu putine calorii, si inveti de acolo sa iti prepari chestii, dulciuri, prajituri, si ce vrei tu ca banuiesc ca ai si un apetit mai mare, iar daca tot mananci mai mult macar sa fie slab caloric.etc... (asta pentru viitor)
Ce inaltime ai?

| Cipi1212 a răspuns:

Mai bine alergi pe afară, sau pe o pistă de alergat dacă ai stadion cu așa ceva prin apropiere.