| Cata240 a întrebat:

Tocmai am pierdut toti banii pe care-i aveam in contul de la pariuri. Acum vreo 2 luni am castigat vreo 1700 de lei si credeam ca pot face bani buni in fiecare luna dar m-am inselat. Voi ce ma sfatuiti? Ar fi bine sa ma las de ele?

Răspuns Câştigător
| Stoica_Iulian_1993 a răspuns:

Din punctul meu de vedere trebuie neaparat sa renunti pentru ca o sa ajungi intr-o zona unde nu te mai poti controla iar rezultatele pot fii dezastruase. cineva din familia mea a platit cu viata din aceasta cauza sa stii ca si el avea aceeasi credinta

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este o intrebare care nu poate avea decat un singur raspuns.Lasa-te! Nu-ti forta norocul.Se va intoarce impotriva ta.Deja se vede.

| Holiday a răspuns:

Pariurile sportive, ca si jocurile de noroc se bazeaza pe dorinta oamenilor de a face bani multi, usor si repede. In ambele cazuri, bani multi se pot face, dar nu usor si nici repede. Majoritatea pariorilor si cand zic asta inseamna 99.99% doar se uita pe niste cote si pariaza. Un parior adevarat sta cateva ore zilnic pe site-urile de specialitate, citeste despre echipe, despre jucatori, si pariaza in proportie de peste 90% doar pe meciurile cu miza. Discutia e ampla. Ideea e ca atat la pariuri, cat si la poker 99.99% pierd bani si doar un procent infim castiga, iar cei care castiga nu castiga din "noroc".