anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scuzati categoria.e mai populara si de-aia. Am 14 ani, 1.60 si 50 de kg. Nu am burta. Doar putin. Dar e normal. Credeti ca ar trebui sa m-apuc de pe-acum de exercitii gen fitness facute acasa? Si daca ma apuc,si dupa o perioada ma las, ce se intampla? funda.

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Fitness-ul slabeste si tonifica, nu creeaza masa musculara aditionala, eventual doar pune in evidenta masa musculara existenta cu o crestere minora. Body-building-ul e cel care mareste masa musculara si cand te lasi de el masa musculara scade, iar de la o anumita varsta pot apare si alte efecte neplacute din punct de vedere estetic.

La 14 ani e recomandat sa faci doar fitness corpul fiind in crestere, din ce stiu nu se recomanda exercitiile de bodybuilding cu greutatile aferente decat mai tarziu.


Mai pe scurt cu fitness acasa sau la sala poti scapa de burta si poti capata si niste patratele daca te apuci serios de niste abdomene.

Cand te lasi nu se intampla mare lucru daca metabolismul tau e unul normal, insa unele persoane daca depun efort la fitness si apoi renunta si au o activitate care nu le mai permite arderea caloriilor in ritmul din timpul fitnesului se pot ingrasa si mai mult decat erau inainte.

Ideea e sa faci fitness cu masura mai ales la varsta ta, exercitii cardio, alergare, abdomene, ar trebui cel mai bine sa mergi la o sala sa discuti cu un instructor.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca te apuci la modul serios si dupa aceea te lasi, nu se intampla nimic, decat ca vei pune cateva kilograme bune pe tine.

| Lariiiiiiii a răspuns:

Sigur ca poti happy
Abdomene. exercitii fizice

| sEnOkHs a răspuns:

Nu,esti foarte normala pentru varsta ta, ai crescut cat trebuie, stai linistita