anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in cautare de o bicicleta buna si am un buget de 1800 de lei. Imi puteti da niste sfaturi? La ce ar trebui sa fiu Atent? Din ce magazin imi recomandati sa.mi iau dau ce firme? La hervis ar fii Kilimajaro,la decathlon ar fi si ele bune,m.a carat si un orieten in magazinul dhs si am spus ca nu vreau dhs, dar aveau si bite de la alta firma care mi.au parut pur si simplu mirtale-frane hidraulice,schimbatoare shimano, 27 de viteze,suspensie reglabila pe fata,model foarte fain, si mi.a spus ca ar fi foafte bune si ca nu ar fi dhs.

1 răspuns:
| MadalinMirelMacovei a răspuns:

Sunt mai mulți factori de luat în considerare atunci când cumpărați o bicicletă cu un buget de 1800 de lei. Iată câteva sfaturi:

Decideți ce tip de bicicletă aveți nevoie: există diferite tipuri de biciclete, cum ar fi de munte, de drum, hibrid etc. Asigurați-vă că alegeți unul care se potrivește nevoilor dvs.

Priviți calitatea componentelor: componentele unei biciclete, precum roțile, ghidonul, transmisia etc., sunt importante pentru performanța și durabilitatea acesteia. Asigurați-vă că componentele bicicletei pe care le cumpărați sunt de bună calitate.

Verificați specificațiile tehnice: asigurați-vă că bicicleta pe care o cumpărați îndeplinește specificațiile tehnice de care aveți nevoie, cum ar fi greutatea, dimensiunea, capacitatea de încărcare etc.

Comparați prețurile și citiți recenzii: compararea prețurilor și citirea recenziilor de biciclete similare vă va ajuta să vă asigurați că obțineți cea mai bună ofertă.

În ceea ce privește mărcile, Hervis este un magazin de sport și echipamente din România, au o secțiune de biciclete, dar nu anume marca Kilimanjaro, dar au și alte mărci cunoscute pe piață, precum Merida, Author, Scott, Trek, Giant., etc. Vă recomand să comparați prețurile și dotările între diferite mărci și modele pentru a găsi bicicleta care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dumneavoastră.