| Claudiu15g a întrebat:

Vă salut! Aș dori să știu un site sigur de unde se pot cumpăra steroizi anabolizanți care sunt originali. Mai exact m-ar interesa Oxandrolon (Anavar) și HGH. Cei care nu au cunoștințe în domeniu rog să se abțină de la comentarii despre efecte negative Ș.A.M.D. Cunosc efectele și pro și contra. Ma interesează strict de unde le pot lua sigur și originale.

2 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Nu exista site sigur. Nu le poti comanda decat de pe deep web folosind un browser gen Tor ( The Onion ) dar Dumnezeu cu mila ce primesti in colet. Mai " sigur " ar fi sincer sa te bagi in seama la sala cu un antrenor de fitness cu experienta si sa il rogi sa iti faca legatura cu un furnizor de incredere.

| SkandallKamataru a răspuns:

De pe orice site ai lua nu ai siguranta ca ce primesti e 100% pur sau real... steroizii nefolositi in mod medical se fac in pivnite si in buncare laughing.
Dar in mare parte gasesti si la mici companii, poti incerca pe pharma shop.

Reminder: Inainte de a apela la steroizi, asigura-te ca in mod natural ai cel putin 4-5 ani de sala, stii ce faci, si ai o alimentatie, un antrenament si o odihna optima, sa spunem de un 9/10.
Atat timp cat nu ai astea, efectiv e o prostie sa iei stero pentru ca tu nici nu stii sa-ti stimulezi fibrele musculare cu antrenamente calumea si adecvate.
Daca indeplinesti aceste conditii, adica stii cu ce se mananca sala si stii consecintele steroizilor, stii in ce dozaje sa iei, stii ce e ala pct si asa mai departe, atunci poti incerca, e alegerea ta.