anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreun practicant de calisthenics pe aici? Sunt curios cata proteina consumati zilnic, cam 600 de grame e ok sau prea mult? Am slabit de la 88.9 kg, la 65, dar am pierdut si masa musculara din cauza ca nu m-am informat cum trebuie. Practic acest sport de vreo 3 luni mai serios, dar vreau sa fiu la punct cu alimentatia sa nu mai pierd masa. Includ proteina (pui, curcan, vita, peste, fructe de mare), carbohidrati sanatosi (fructe, legume, cereale-mai mult ovaz, seminte), grasimi sanatoase (nuci, oua, ulei de masline), tot tacamul, dar la cantitate m-am cam blocat, nu stiu cat din fiecare si nu vreau sa mai pierd masa musculara. Astept sfaturile voastre, multumesc!

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

La 65 de kg nu ai cum sa consumi 600 de grame de proteina pe zi, nici macar jumate laughing

| MarianWLF a răspuns (pentru Cosmin86):

Am greșit eu, am explicat mai jos, vreo 130g de proteina pe zi bag, din carne, din ce am mai văzut pe net pare ok, dar am vrut și o părere totuși, am luni miercuri vineri calisthenics, marți și joi alergare, vreau doar sa nu mai gresesc in alimentație, sau sa bag mult sa prind burta, că m-am chinuit ceva sa scap de ea laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru MarianWLF):

In cazul asta nu e prea mult. Si nu faci "burta" de la proteina, nici macar de la grasimi, ci de la carbohidrati.

| aXy99 a răspuns:

Cum naiba consumi tu 600g de proteine pe zi? laughing

E echivalentul a 2.5kg de piept de pui. Sigur n-ai vrut sa zici ca iei 600 kcal din proteine? Asa ar fi mai plauzibil, doar 150g de proteine pe zi.

| MarianWLF a răspuns (pentru aXy99):

600 de grame de piept de pui am vrut să mă refer, pe zi, m-am exprimat eu greșit, asta ar veni cam 130 g de proteina, dar nu știu dacă nu e prea mult, nu cred, având în vedere că am 3 zile forță cu 2 cardio (alergare prefer), e o cantitate suficientă?