Întrebare recomandată | SaveTheNature a întrebat:

Cand a aparut specia Homo Sapiens in varianta actuala (adica oameni fara par pe corp, in pozitie verticala?

26 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Omul face parte din categoria hominidelor si evolutia lor a durat 4-5 milioane de ani. Dintre speciile de maimute cimpanzeii sunt cele mai apropiate rude ale noastre in special cimpanzeul bonobo cu care avem in comun 98, 4% din ADN.Stramosul comun al cimpanzeilor si restul hominidelor a trait in urma cu aprox. 7 milioane ani si a disparut. Homo sapiens sapiens a aparut acum aprox. 100 000 de ani.

| SaveTheNature explică (pentru Hombre):

Ok,deci acum 100.000 au aparut oamenii din varianta actuala, cu corpul vertical si fara par pe corp.Am inteles.
Si exista sanse ca peste altii 100.000 de ani, cimpanzeul bonobo, sa mearga la coafor si sa-si sune fratii plecati in atrainatate?

| SaveTheNature explică:

Intrebarea e de fapt de unde a aparut?
Sau as mai putea intreba daca,,, cainii aveau alta forma cand au aparut -stiu si eu de ex semanau cu serpii, si mai apoi le-a picat solzii si le-a crescut blana.

| RAY a răspuns (pentru SaveTheNature):

Caini nu sunt stramosi serpilor

| RAY a răspuns:

Oamenii fara par pe corp nu exista nici in prezent deci nu a aparut niciodata acea specie, suntem maimute primate

| SaveTheNature explică (pentru RAY):

Ok intrebam de varianta actuala. Eu nu am par pe corp aproape deloc. Am in zonele genitale si la sub brat.
Insa maimutele au peste tot. si stau si gheboase si etc.
Eu intreb despre specia homo sapiens in varianta actuala cand a aparut. Adica cum aratam noi acum..ca sa fiu mai explicit.

| RAY a răspuns (pentru SaveTheNature):

Acum o suta de mii de ani

| Hombre a răspuns (pentru RAY):

Facem parte din categoria primatelor dar nu suntem maimute.

| RAY a răspuns (pentru Hombre):

Suntem maimute primate evoluate, http://ro.wikipedia.org/wiki/Primate
Familia Hominidae: Maimuțele antropoide mari și omul

Deci primatele nu sunt maimute dar ce sunt?

N-am spus ca maimutele nu sunt primate ci ca omul nu e maimuta, omul, face parte din categoria primatelor dar e OM, OM, OM si nu maimuta cum zici tu.
"Familia Hominidae: Maimuțele antropoide mari și omul"-
extras din linckul pe care la-i postat.
Citeste atent ce spun ca altfel te pun sa-mi marlesti caprele si esti mancat.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru PoneiuNostruPoneiuVostru):

Nici macar pe cap?

| RAY a răspuns:

Poti dovedi cea ce afirmi?

Ce sa dovedesc mai, chiar ca nu inteleg, fii mai explicit.

Ca omul nu-i maimuta

Gata ma e limpede ori esti Gica contra, ori si stai prost cu "a intelege".
Ai postat un link cu tabelul primatelor existente si in coada este categoria Hominidelor din care face parte -Antropoidele mari si OMUL.
Antropoid - care se aseamana cu omul; antropomorf. Grup de maimute care se aseamana cu OMUL dar LIPSITE DE COADA. Urangutani, gorile, cimpanzei etc.
Daca nici desenat nu intelegi, pa.

Mai omule eu nu vreau vorbe si dovezi clare, exacte, fosile care arata asta nu fantezi, noi suntem maimute primate

Inca o data da-i dovada ca minte de catâr ca la tine nu am intalnit pe site-ul acesta.

Ai ignor pentru jigniri repetate asta e a treia oara cand mai jignit, eu ti-am cerut sa dovedesti cea ce ai afirmat nu altceva nu sa ma jignesti

| M25M a răspuns:

Homo Sapiens au aparut acum cca 150 000 - 200 000 de mii de ani. Mersul biped nu este o caracteristica ivita odata cu noi, acesta fiind inregistrat la un stramos(austrolapitecus) al omului cca 2 milioane de ani.

| WhatheWow a răspuns:

Mă întreb, oare nu-ți era mai simplu o căutare pe Google sau e doar așa din lipsă de inspirație?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A aparut in mintile prostimii de cand un cercetator de toata jena numit darwin si a etalat aceasta teorie a evolutionismului care este complet gresita