Am doua mari regrete.
1. Ca exista oameni care se bucura de raul altuia si care mereu batjocoresc pe altii.
2. Ca nu am am suficienta incredere in mine pentru a-mi lua viata in propriile maini.
Ca tin in mine totul, ca nu las pe nimeni sa ma ajute, ca pun pe toata lumea inaintea mea si ma las pe mine pe ultimul loc, ca sunt asa defect si imperfect.
Este o lista deschisa, in fiecare zi adaug ceva nou.
Ca nu m-am dus la timp la medic! Si ca nu am impartit cu nimeni, niciodata regretele mele. Poate cineva ar fi avut de invatat din ele.
Bună.
Că mi-am pierdut părinții, am rămas cu un gol imens care nimic și nimeni nu-l poate umple!
Pa, pa.
Ca nu am reusit sa fac mandra de mine o persoana care a plecat dintre noi. Acum, poate ar fi fost, dar e prea tarziu.
Că nu am învățat destulă carte și acum stau ca prostu în loc să vindec oameni.
E un raspuns pe care majoritatea il dau "nu regret nimic". La fel si eu. Dar eu, stiu de ce nu regret nimic. Am facut o multime de greseli pana acum, m-am comportat nepotrivit de foarte multe ori, am spus lucruri dureroase doar asa, la nervi. Dar nu regret. Nu regret pentru ca daca nu as fi facut acele greseli care mi-au dictat ulterior comportamentul, nu as fi ajuns aici. Am mers si merg in continuare pe principiul (gresit dupa unii) ca in viata trebuie sa le faci si sa le vezi pe toate ca sa poti alege ce e mai bun pentru tine.
N-am auzit prea multi oameni care sa nu aiba regrete, de fapt nici nu e prea sanatos sa nu ai.
Faptu ca sunt nascut in Romania,
Sunt nascut in o tara frumoasa,(sau sa zic a fost o data frumoasa) acum e distrusa de oameni de la putere.
Bună!
Sinceră să fiu regret că m-am născut în România. Cu privire la celelalte aspecte sunt fericită. Nu duc lipsă de nimic, am persoane care mă iubesc aproape, sunt sănătoasă, am note bune şi aşa mai departe...
Regretul tău care este?
Nu spune acest lucru. Pot sa spun ca am fost crescuta in alta tara, doar traind 4 ani din toata viata mea in Romania, si SUNT MANDRA CA SUNT ROMANCA!
Ei bine...imi pare rau ca nu ma "schimb.
Stiu ce ar trebui sa schimb la mine si cum ar trebui sa o fac, insa nu inteleg de ce nu o fac.
As mai avea eu un regret, insa nu o sa-l public.
Regret că-s 7 miliarde de oameni. Aş fi vrut să fie mai puţin şi mai mult aer de respirat pentru mine.
Sa moara toti...sa poata scapa de mine, ala esti tu!
Ca nu pot face mai multe pentru altii
Ca nu traiesc pentru mine
Ca lumea nu e un loc mai bun pentru toti, pentru toti la fel
Ca nu ma exteriorizez cu totul si tin in mine o lume cateodata prea apasatoare
Regret faptul ca am simtit de prea multe ori mila pentru cel slab si nu trebuia...
Ca am incercat sa multumesc pe toata lumea si n am fost in asa fel in cat sa fiu eu multumita
Am pierd multe fete din cauza, neincrederi in sine, si a orgolilui, si ca nu am fost atent ce "prieteni" imi fac.