Telepatia apare numai la oamenii care au o legătură emoţională puternică şi care vor să transmită, prin această cale, sentimente negative.Ea se petrece la nivelul inconştientului(de unde şi apariţia visului) şi nu ţine cont de distanţe.De aici, poţi deduce şi tu că nu este o simplă coincidenţă, şi că telepatia chiar există.
Se întâmplă la gemeni, da, există.
Mama mea are o soră geamănă. Își povestesc visele ori se sună reciproc și se plâng în același timp de vreo durere( aceeași durere, fără ca una să știe de cealaltă). Și multe altele.
Depinde de ce zodie sunteti frate.De exemplu eu sunt varsator si sunt descendent in sagetator si exact asta e pr mea si ....culmea mereu stie la ce ma gandesc ori ma cunoaste prea bine ori e telepatia ( )
E freaky. Bine oricum se spune ca intre frati gemeni e o conexiune mare. Cand unul este in pericol celalalt simte. Cand unul trece prin niste emotii mari, celalalt simte.
Nu stiu ce sa-ti spun, eu una nu cred in lucrurile pe care nu le pot explica. Dar visele in principiu reflecta ceva ce ai experimentat in ziua dinainte de culcare.
Nu stiu daca ati trecut prin aceleasi momente, ati simtit aceleasi emotii...
Dar totusi, exista si posibilitatea ca tu sa vorbesti in somn si ca el sa te fi auzit. Mai sunt persoane care fac asta si mai rau, daca si vorbesti cu ele iti raspund tot.
Poate altii au alte raspunsuri. Sunt curioasa si de alte pareri. Succes!
Pai daca sunteti gemeni normal ca este telepatie de exemplu eu cu prietena mea cea mai buna tot timpul ne gandim la acelasi lucru in acelasi timp
Vreau sa iti raspund din propria experienta. Si eu am o sora geamana si aproape tot timpul spunem sau facem lucruri identice desi nu avem aceleasi personalitati. Clar exista telepatie si ca sa iti demonstrez am sa iti spun ce mi s-a intamplat acum vreo 2ani. Am visat in aceeasi seara cu sora mea acelasi vis si cum facem de obicei...ne povestim de dimineata visele. Astfel ca ne am dat seama de faptul ca am visat acelasi vis exact cu aceleasi detalii. Asadar crede-ma ca telepatia nu numai ca exista dar e si o conexiune importanta intre gemeni.
Îţi mulţumesc mult!
Apreciez.
Nu s-a dovedit stiintific (prin experimente controlate) cum ca telepatia ar exista cu adevarat.
Personal, tind sa cred ca este vorba de coincidenta sau anumiti factori care duc la aceste evenimente dar nicidecum de ceva paranormal.