Visele se stocheaza in memoria temporara care este de maxim 6 minute. Cand te trezesti insa poti controla acest lucru. In momentul in care deschizi ochii incearca sa te intorci cu fata spre perna. stai acolo un minut. cand te uiti spre lumina se creaza o reactie cu neorinii care iti "reseteaza" memoria temporara.
Daca insa te uiti in perna, se stocheaza in memoria "normala"
Sa stii ca este mai bine ca nu tii minte, inseamna ca ai un somn linistit si te trezesti odihnit/a.
Eu tin minte tot ce visez, visez chiar si de doua ori acelasi vis pe care l-am visat alta data, 4 - 5 ore de somn pe noapte sunt un chin pentru mine...Chiar vrei sa te invidiez?
Încearcă să te trezești cu fața la geam! O sa uiți visul! ☺️
Primul lucru cind va treziti nu priviti pe geam s-au sursa de lumina, cumparati-va un captator de vise( indian) si ultima cauza este NU stiti dormi...
Lol, selef, tocmai v-am raspuns la amandoi exact de ce nu ne aducem aminte visele.
Visele sunt facute ca sa fie uitate + ca visele sunt ceva ce tu nu ai facut sau vazut, asa ca e mai greu sa ti aduci aminte. Dar daca stai 5 minute dupa ce te trezesi si incerci sa ti amintesti ce ai vizat o sa ti amintesti un vis, doua.
Nu stiu de ce uiti ce visezi, dar eu am citit intr-o carte ca, atunci cand te trezesti dimineata, sa nu te uiti imediat pe fereastra sau in lumina puternica, fiindca uiti imediat. de preferinta, ca sa nu uiti, cand te trezesti, mai stai un minut cu ochii inchisi. la mine a functionat.
Pentru ca atunci cand te trezesti te uiti la geam ( lumina )! incearca sa nu te uiti fix la lumina. mie imi mai iese din cand in cand
Si mie mi s-a intamplat sa uit ceea ce visez, dar uneori visez foarte urat si nu as vrea sa-mi mai amintesc
Dacă te trezești cu fața la geam le uiti, dar daca nu te trezești cu fata la geam atunci le ți minte mai mult timp! Am pățit și e 100% adevărat! ☺️
anonim_4396 întreabă: