| Alex_7297 a întrebat:

De Paşte ateii au(am) început să 'atace' credincioşii cu contra-argumente, să demonstreze că Dumnezeu nu există. Am observat că nu prea lasă credincioşii să 'se regrupeze'. Îmi seamănă puţin a tactica lui Hitler, Blitzkrieg. Dar stau şi mă întreb : care dintre noi e Hitler? Domnu' mustăcilă, unde eşti?

Răspuns Câştigător
| MariuZ a răspuns:

Religia e ceva INTIM. Absenta ei - la fel. De ce trebuie sa va tot contraziceti pe subiectul asta? Oricate argumente vei aduce, tot nu vei fi destul de convingator. E o discutie interminabila si INUTILA. Daca si-ar vedea fiecare de credinta sa aceste dispute nu ar exista.
Cat despre Hitler... sa stii ca istoria o scriu mereu invingatorii. Reflecteaza putin la ideea asta. Bafta!

32 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Niciodata nu vor demonstra ateii ca Dumnezeu nu exista, fiindca exista. E logic.
''A spus cel nebun in inima sa:Nu este Dumnezeu''

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Hai sa-ti spun o poveste.
Eram in autobuz. Pe scaunul din stanga mea, o tipa spre 50-55 de ani. Autobuzul mergea pe o artera principala pe care erau vreo 4 biserici, plus ca, pe unele strazi perpendiculare, mai aproape sau mai departe de artera, erau alte 2-3 biserici (unele nu puteau fi vazute din autobuz).
In dreptul fiecarei biserici/ strazi, tipa de langa mine isi facea cate 3 cruci largi, demonstrative, dandu-mi coate din belsug. M-am strans cat am putut, m-am uitat rugator spre ea, incercand sa-i dau de inteles ca, totusi, am si eu nevoie de un pic de spatiu. Nimic. La un moment dat, fara ca eu sa spun vreo vorba, se intoarce spre mine si-mi arunca printre dinti: "inchina-te, pagano!"
Cine n-are loc de cine?

| Parintele a răspuns:

BritneyFan(BlueBoy) sunt foarte multi atei pe acest site si sunt foarte periculosi.

| Razvan a răspuns:

Sunt de acord cu @MariuZ
Aici nu e vorba de cine are dreptate pentru ca oricum nu exista adevar general valabilhappyAm avut de a face cu tot felul de oameni care credeau sau nu, dar asta nu inseamna ca ne-am luat de guler care pe care sa demonstram sau sa negam existenta lui Dumnezeu. Oricat de incredibil ar parea, un credincios si un ateu se pot intelege, daca exista respect.Al naibii el de respect care nu mai esteraised eyebrows

| Duhovnicul a răspuns:

@alonet
Exista? O_O unde? si cine vrea sa demonstreze ca nu exista mai exact?

soothe
| soothe a răspuns:

Sustin ideea lui MariusZ (Che)!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu nu mai zic nimic pentru ca daca ma apuc acum sa zic ceva imie teama sa nu fac pe alti sa se supere pe mine...
Eu raman cu parerea mea.Adica : Exista Dumnezeu!love struck
Fiecare cu ce crede...big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu raspund la provocari, cred ca putem face pace macar in aceste zile, fiecare crede sau nu e problema lui si nu trebuie sa demonstreze nimanui nimic.

| BeT a răspuns:

Ateu incepe cu A-adevar, in schimb Hitler cu H-hristos! nu eu l-am"botezat"nici pe adolf si nici pe isus?

| Floreenofficial a răspuns:

Sunt atei pe acest site?straight face

| Alex_7297 explică:

@sergent91 scuză-mă că îţi zic, dar nu ai înţeles...laughing

| Alex_7297 explică:

@legiuitorul după cum vezi eu mă încadrez la cei cu argumente şi contra-argumente

| Alex_7297 explică:

@c2rmen prefer să port o discuţie inteligentă despre politică sau divinitate decât să ajut adolescenţii care vor ID-ul Hannei Montana...

| Alex_7297 explică:

Anonim de unde 30 de ani de studii, când tu nu poţi lega 2 cuvinte într-o propoziţie, pe care s-o legi de altă propoziţie şi să faci o frază? Din răspunsul tău nu am înţeles nimic...

| Alex_7297 explică:

@legiuitorul nu am ce să îţi argumentez, nu pot spune decât că e din ce în ce mai clar că biserica este o instituţie care nu are alt rol decât îndoctrinarea în masă. Dacă vrei argumentări citeşte prin răspunsurile mele anterioare, gen : http://www.TPU.ro/......dita-daca/

| Alex_7297 explică:

Sunt destui atei pe TPU, stai calmă. Dacă intrai mai des nu puteai să nu observi conflictele veşince dintre noi şi ei!

| zanesiprintese a răspuns:

Evreii cred in Dumnezeu Tatal. Ei sunt inca la vechiul testament.

| kanajambe a răspuns:

L-am vazut ieri pe strada, te salutăhee hee!
glumeam
Cîţi hitleri sunt peste tot, nici nu stiu ce sa iti raspund la intrebare
toti cei 'mari' au cate un pic de hitlerime in ei
PAŞTE FERICIT!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| sergent91 a răspuns:

Eu cred ca ateii sunt Hitler. Imi cer scuze daca ofensez pe cineva cu acest raspuns.

| alonet a răspuns:

Pai hai sa iti raspund cu o intrebare: Daca Dumnezeu nu exista, de ce mai trebuie demonstrat acest fapt? oare nu pentrru faptul ca exista cauta ei sa nege existenta Lui? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt Eichmann. Hitler mi-a spus sa-ti transmit ca are deja procese de constiinta si va intarzia putin cu raspunsul. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sergent91, nu te intreba daca ofensezi sau nu pe cineva. Intrebarea este alta. Tu realizezi ce spui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa s-a intamplat si de alegeri. Discutii pe teme politice, multi intelegenti rasareau cu 2-3 vorbe, dupa care altii veneau sa comenteze. Cirucitul a continuat...Acum, fiind in perioada sarbatorilor pascale, negasind ceva interesant de discutat(ca de, trebuie sa ne contrazicem pe-aici in loc s-ajutam), ne legam de prima funie disponibila, fara sa ne uitam la capul acesteia.
Paste fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii terorizeaza in toata regula.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BeT.Documenteazate.A-TEU inseamna AL LUI TEOFIL(cap1; vers. 1 faptele apostolilor)Teofil este de fapt primul si cel mai periculos masluitor al bibliei pe langa HADES si ARES, ei fiind de fapt ci trei Anticristi profetiti de Nostradamus.Revenind pe langa Teofil, ei este unul si acelasi cu criminalul Constantin cel Mare, Alexandru cel Mare, Nero imparatul,, roman,, Cronos al grecilor si nu in ultimul rand Zamolxe al dacilor. El la ucis pe taicasu (zeul Neptul)cu secera, fapt pentru care comunismul cinstea secera.Ete mutant pe alte planete cunoscandul ca LUCIFER.Acum stiind faptul ca Lucifer se incarneaza in zodia taur, sub numele de Teofil detinand forta BETA(reflectati asupra cuvantului,, TEOLOGIE,, TEO-LOGIE), A-TEU inseamna AL DRACU.Nimic in jurul unui om nu se petrece nefiind dinnainte predestinat.Stiu ca voi starni reactii adverse, insa ete rezultatul a peste 30 ani de studii-stiinte exacte pe toate nivelele.Adevarul doare, insa este o cale pentru fiecare sa se autodescopere indiferent carui zeu apartine si cui slujeste.
Aceasta adresa poate ajuta pe oricine sa se autodescopere http://www.youtube.com/watch?v=qcspke1uaC8
HRISTOS A INVIAT.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anonim, creezi confuzie alaturind diverse lucruri care in realitate nu au nici o legatura. Faci o compilatie ciudata si o amestecatura halucinanta de diverse nume si personaje, prin interpretari a coror logica numai tu o vezi in cel mai bun caz. As fi preferat sa sa ai curajul de a nu posta anonim, ca sa stim si noi cine este persoana atit de confuza care vine cu o teorie la care nu s-ar fi gindit nici dracu', chiar beat daca ar fi fost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ve-ti intelege peste putin f putin timp. 2012 e mai aproape decat credeti.Rezonanta SHUMAN.Nu va mai raspund.HRISTOS A INVIAT