Si eu il am, este ok ca meniu, aplicatii, insa acum cam toate modele Samsung urmaresc acelasi meniu( ca si la Nokia). Deci asta nu e un criteriu de diferentiere. Touch-ul nu este extraordinar, insa e bun, se putea si mai rau. Bateria ma tine bine si 4 zile. Samsung S5230 este mai elegant ca si design, si are specificatiile tehnice ceva mai bune( printre care si touch-ul).
Spor la cumparaturi!
Eu am telefonul si mi se pare super nu numai ca design mai ales ca mia-m cumparat un card de memorie de 8g, bateria ma tine destul este super.
Nu e chiar asa bun are un touch cam...cam. Nu te lasa pacalit de design. Mai bine ia samsung s5230 sau lg ku990i...
Muzica se aude bine pe el citeste fisierele PDF. DOC text si altele internetul merge binisor ecranul e mare se poate da zoom la paginile de internet...bateria ma tine vreo 4 zile daca il butonez este mai micut ca majoritatea telefoanelor si este rotunjit se aseaza bine in palma in rest are multe functii gasesti pe youtube diverse filmulete... PS nu vreau nici fundita