Pana atunci vor aparea procesoare noi, placi video noi etc etc, nu are rost de acum sa-ti recomandam un sistem
Sistemul de mai sus e destul de echilibrat, as schimba sursa cu un sirtec de 400 w, e mai de calitate
E decent.îți vor rula majoritatea jocurilor, dar ca și recomandare îți propun un sistem msi amd, cu placă grafica nVIDIA. Dacă vrei ca și termen de comaprație îți pot face o o configurare; nukma sa îmi spui bugetul.Succes
Bugetul e grav rau de tot, de aceea am ales aceasta configuratie. Dispun de 1000 de lei, pe care ii voi detine in iarna / la inceputul anului viitor.
Pana la anul' se schimba multe lucruri in acest domeniu.
Vreau doar un model, sa stiu cam ce ar trebui sa caut.
Recomand să mai aștepți până ai bugetul. Tehnologia evoluază foarte repede și ce este acum performant la anul există riscu sa fie vorba aia piesă de muzeu.Alegerea e a ta. Uite ce îti recomand eu de banii ăștia:
https://docs.google.com/open?id=0Bztw1UIkzGA8Q0s4ZF8xUE0wUE0
(Link valabil 24 de ore)
Asta ca să vezi un model doar cu componentelece ce le-ai enumerat mai sus. Părerea mea este că e ceva mai bunicel și ce dacă e amd.Și pe amd se pot obține performanțe similare Intel sau chiar superioare, numai că nu mai plătești brandul ci mai mult calitatea
Succces
Eu am ales Intel fiindca nu prea consuma asa de mult, dar ce e cu placa aia video? Nici un frigider nu merge cu ea! Votez pentru GeForce GT630 fiindca e GDDR5 si e cu mult superioara jafului de 210, in schimb procesorul ar putea fi ceva...
Pe DDr5 am găsit, undeva la 1800 ron ceva de genul: HP - WS094AA - NVIDIA Quadro 2000 1.0GB Graphics dar asta nu îți permiți așa ceva.Acuma astea ir fost în stoc la furnizoul meu. Poate săptămâna viitoare se va aproviziona cu ceva cum trebuie.
Multumesc,asa am sa fac, dar acum vroiam doar sa stiu ce as putea sa imi cumpar si ce ar trebui.
Multumesc totusi pentru procesor.Cred ca AMD este o alegere mai buna decat Intel, indiferent daca ar consuma sau nu mai mult.Un AMD quad este cat un Intel pentium dual core, performanta AMD fiind remarcata.
Pana atunci vor aparea procesoare noi, placi video noi etc etc, nu are rost de acum sa-ti recomandam un sistem
Sistemul de mai sus e destul de echilibrat, as schimba sursa cu un sirtec de 400 w, e mai de calitate