Ai luat un telefon cu un procesor mai slab decât snapdragon 845 care, dacă nu mă înșel are telefonul tău.
Un 865, cu care e echipat one plus 8 era o bună achiziție.
Păcat.
Sunt utilizator one plus, însă Nord nu e ceea ce crezi.
7T ce spui că ai probat e cu 855+.
O mare diferență de ceea ce vine în Nord. Va să nu mai vorbim de calitatea materialelor folosite.
Pai si ce, OP 6 vrei sa zici ca nu mai face fata? Ia si pune un LineageOS pe el mai inainte sa te apuci sa il schimbi.
Ca viteza nu am treaba dar incepe sa ma lase bateria dupa 2 ani. + daca imi iau ceva mai nou, OP6 il dau la iubita mea. In ideea ca ea are un J5 2016 ce nu mai e folosibil in ziua de azi. ( pe bune)
Samsungurile low-end nu prea sunt folosibile nici cand le cumperi... da, daca il dai in familie mai departe, e bun. E pacat sa faci vint la OP6 dupa 2 ani. Ca idee, te-ai uitat cit din baterie mai duce? Nu de alta, dar ar trebui ca dupa 2 ani sa mai tina macar vreo 90% din capacitatea nominala. Eu am un Mi A1 care face 3 ani prin noiembrie si inca imi tine vreo 2800+ mah - 3080 fiind capacitatea initiala.
Mai degrabă schimbi bateria, sincer.
De ce ai alege între două modele ce NU sunt rezistente la apă?
În fine, dacă vrei neapărat să-ți iei unul dintre cele două mergi pe OP Nord, raport calitate-preț extraordinar.
Comandat ieri seara . oneplus nord. Ce mo convins, am fost in eMAG si am luat in mana un Oneplus 7T cu ecran de 90HZ. Ai mama... Mi-o pus capac.
Din fericire comanda a fost anulata deoarece nu mai au pe stock timp de 4 saptamani +- (asa zic pe site) ... As lua oneplus 8 in rate din Romania dar nu am incredere in toate siturile si la eMAG nu mai e.
Ai luat un telefon cu un procesor mai slab decât snapdragon 845 care, dacă nu mă înșel are telefonul tău.
Un 865, cu care e echipat one plus 8 era o bună achiziție.
Păcat.
Sunt utilizator one plus, însă Nord nu e ceea ce crezi.
7T ce spui că ai probat e cu 855+.
O mare diferență de ceea ce vine în Nord. Va să nu mai vorbim de calitatea materialelor folosite.
Byanca1212345671243567812453645o... întreabă: