| Ralucaaa6 a întrebat:

Buna TPU sad! Imi dati si mie niste statusuri de indiferenta, care sa inspire atat indiferenta cat si ura fata de cineva la care tineai inainte?
Dau funda! Ms kiss

5 răspunsuri:
| Ezyo a răspuns:

"Nu-mi pare rau niciodata cand imi vad fostul prieten cu altcineva, mama mi-a spus mereu sa dau jucariile vechi cui nu le poate cumpara."

| unbaiatanonim a răspuns:

Te-am iubit bai boule/vaco, chiar nu-mi mai pasa de tine.

| alexalexandra55 a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute

| Andy97Sexxx a răspuns:

Te-am iubit mereu. Exact ca atunci cand te-am trimis in iad

| SuperGyrl a răspuns:

Am vărsat o lacrimă şi o sticlă de bere. Mi-am călcat pe inimă şi simt numai durere.
Eu sunt cea care scrie povestea vietii mele.Din pacate o scriu cu pixul, si nu pot sterge greselile.
O lacrima imi curge pe obraz, o sterg si imi spun ca nu-mi pasa, dar durerea-n inima greu ma apasa.
Când amintirile revin, ridic paharu' plin!
Ramai acolo si nu inainta spre mine! Fara tine imi e mult mai bine!
Şi n-ai să mă vezi că mă plâng, n-ai să vezi că mă ascund. Sunt pur şi simplu ceea ce sunt!
Şi încă o dată iert... dar nu uit!
Chiar daca unii nu ne lasa sa traim, privim inainte si ironic le zambim.
Dacă ești prea ocupat să vorbești cu mine o să înțeleg, dacă nu ai timp să ieșim și să mă bagi în seamă o să înțeleg. Dar atunci când nu o să mai fiu îndrăgostită de tine va fi rândul tău să înțelegi.
Poţi să rupi pozele, caietul cu amintiri sau altceva, dar să nu îndrăzneşti să te atingi de inima mea.
Lacrimile conţin durere dar nu uita, durerea se poate transforma foarte uşor în putere.
Sunt persoane care te calcă pe picior şi îşi cer scuze şi persoane care te calcă pe inimă şi nici măcar nu îşi dau seama.
Nimic nu e pentru todeauna. Cafeaua se raceste, fumul se risipeste timpul trece si oamenii se schimba.
nu sunt cine stie ce, dar sper sa-ti fie de ajutor.:*:*: funda?