House MD. = dramă/comedie medicală
Scrubs = comedie medicală
Seinfeld = comedie
Supernatural = fantastic
Frasier = comedie
South Park = comedie/parodie animată
Family Guy = parodie/comedie animată
Criminal Minds = psihologie criminală/acţiune
Imi plac foarte mult serialele:
The vampire Diaries
Grey's Anatomy
True Blood
CSI
Gossip girl
90210
Cred ca cel mai tare e Grey's Anatomy, dar si The vampire diaries e foarte frumos si captivant.(dar este mai mult pentru adolescenti)
Saracii tineri bogati, Clona, Terra Nostra, South Park, The Simsons.
Mai ales de Clona am fost obsedata, mai ales de Said si de Jade si chiar si acum ma uit cu placere chiar daca l-am vazut pe tot de 2 ori.
The Vampire diaries, Gossip Girl, True blood, Ghost Whisperer, Boys before flowers(corean, dar e absolut genial, ti-l recomand)
Mie imi place gossip girl si american idol(nu stiu daca este serial dar imi place). tie?
Pentru mine cel mai bun este gossip girl dar imi place si vampire diaries, grey's anatomy si uneori ma mai uit la true blood
un sfat celor care urmaresc seriale:nu va uitati la tv la ele pentru ca daca ei dau o data pe saptamana(ex:gossip girl)se pierde toata magia pentru ca veti uita mereu ce s-a intamplat saptamana trecuta!
Prison break, primul serial pe care l-am văzut mi-a plăcut la nebunie şi nu pentru că eram în perioada aceea în care toată lumea se uita la Prison Break (cum acum este toată lumea disperată dupa Vampire Diaries) şi toată lumea era disperată după Prison Break ori pentru că toate fetele salivau după Michael Scofield şi Lincoln Burrows. Nu, m-am uitat la Prison Break pentru că e un serial absolut captivant, e amuzant, plin de acţiune, condimentat cu o frumoasă poveste de dragoste, care te învaţă despre căile misterioase ale prieteniei, despre respect şi moralitate, despre principii şi alegeri pe care suntem nevoiţi să le facem la tot pasul. Alegeri de care unele vieţi, dacă nu chiar ale noastre, depind. E un serial fermecător şi în acelaşi timp genial. Partea cea mai frumoasă la el e că niciodată nu îţi dai seama ce se va întâmpla mai departe. Ţi-l recomand cu căldură.
Al doilea serial pe care l-am văzut a fost Sex and the City. E un serial frumos. Eu, personal, am învăţat câteva lucruri, deşi majoritatea îl privesc ca pe un clişeu plin de chestii despre sex. Nu sunt doar chestii despre sex. De fapt, eu nici nu l-aş numi Sex and the City, ci Women and the City.
Următorul serial pe care l-am văzut a fost The Tudors. Foarte captivant... şi mai captivant dacă eşti pasionată cât de cât de istorie. Dacă nu eşti, nu e nimic, o să o înveţi în cel mai plăcut mod posibil cu o pungă de popcorn lângă tine. Ce mi-a plăcut cel mai mult la serialul ăsta e că deşi e foarte interesant, foarte atrăgător, foarte xxx uneori :p a respectat istoria punct cu virgulă.
Şi mai are o bilă albă în plus dacă eşti pasionată de toate rochiile alea frumoase de epocă şi de castele...
Următorul serial... Lie to me. Extraordinar de interesant. E vorba despre un doctor care şi-a petrecut o bună parte din viaţă studiind muşchii oamenilor şi ceea ce spun ei despre noi. Practic, tipul reuşeşte să-şi dea seama atunci când minţim, doar după cum se mişcă mărul lui Adam sau sprâncenele. Foarte tare serialul, am terminat şi sezonul 2 şi aştept cu sufletul la gură sezonul 3 să apară.
Până atunci am început Grey's Anatomy şi Supernatural. Grey's Anatomy e mai mişto decât Supernatural din punctul meu de vedere, dar nici pe departe nu ajunge la calitatea celorlalte 3 enumerate mai sus.
Partea naşpa la toate serialele astea ştii care e? E vorba despre sentimentul pe care l-am trăit după ce s-a terminat fiecare în parte... Când mă uitam la Sex and the City mă simţeam ca şi cum aş face parte din viaţa acelor femei, iar când serialul s-a terminat m-a deprimat într-un mod ciudat, mă simţeam părăsită...
La ultimul episod din Prison Break am bocit. :p A fost cel mai emoţionant scenariu pe care l-am văzut ever. L-a făcut până şi pe prietenul meu să-i răsară câteva lacrimi în colţul ochiului...
Bogdaninteligentul întreabă: