| TPU.ro a întrebat:

Ce-ai zice de o noapte petrecuta la biblioteca? Petrece orele dintre 1 si 2 octombrie intr-un cadru inedit si descopera activitatile pregatite in orasul tau pe http://www.noapteabibliotecilor.ro/noaptea-bibliotecilor -tara/. Tu vei participa?

71 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Ok

| Minnie a răspuns:

Am abonament la biblioteci si ma duc o data la 3 saptamani si stau destul de mult pe acolo. O noapte la biblioteci nu prea ma incanta. Le vad ziua :-D

| SamSon a răspuns:

Cool happy

| Maariiaa a răspuns:

Da,voi participa cu siguranță pentru că am o pasiune deosebită pentru citit. O să mă duc, împreună cu un alt grup de 30 de persoane.
Cătălin, Alexandra sper că și voi o să vă duceți și că nu ne îndemnați pe noi atâta și voi să lipsiți.

| TPU.ro explică (pentru Maariiaa):

Vom participa si noi cu siguranta.

| Maariiaa a răspuns:

Am fost aseară și voi merge și în seara aceasta! Fun!

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Da. Biblioteca din orasul nostru organizeaza un concurs pentru clasele a 5-a a 6-a. Concursul se numeste"Recunoaste autorul!". Avand in vedere ca matusa mea este bibliotecara (si chiar daca nu ar fi) voi participa. happy

| Nastia a răspuns:

Ar fi superbig grin

| Deyutza a răspuns:

O idee super, să citesc cărţi de groază noapte în biblioteca, dar în oraşul meu nu se organizează tongue

| AndutzaAndu a răspuns:

Omg, nu credeam că e în toată țara chestia cu biblioteca noaptea. laughing Oricum e mișto, mi-ar place să mă duc, dar e foarte mult de stat, cel puțin aici la mine e de la 6 sau 7 seara până la 4 dimineața. Azi am auzit și eu. laughing Ar fi tare.

| cristi202 a răspuns:

Ineresant. Insa prefer mai bine sa "rontai" o carte acasa, intr-un anumit mediu creat special pentru asta. Noaptea e totusi pentru dormit. Totusi, voi discuta cu sotia, si poate vom incerca o escapada pe undeva prin Bucuresti. Oricum, multumesc pentru anunt, altfel nici nu stiam!

| PredatoR a răspuns:

Daca as petrece-o cu vreo tipa beton ar fi perfect.

| DarQueen a răspuns:

Categoric vreau!

| Zippy a răspuns:

Nu ma duc ziua, de ce m-as duce noaptea? Alta actiune organizata de niste dobitoci in scopuri dobitocesti(nu am vazut niciodata pe langa o biblioteca coada interminabila)deci poti merge linistit ziua.De ce noaptea? Nu intelegstraight face

| AliceIDK a răspuns (pentru Zippy):

Zippy, ce ai spus, nu prea isi are rostul. Adica, ai raspuns pe un ton d-asta.rau! In fine, decizia ta e decizia ta!

| danielcretu1980 a răspuns:

Buna idee.

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns (pentru danielcretu1980):

Dar de orasul Bucuresti ati auzit? E undeva prin sud-estul Romaniei.rolling on the floor

| xlmpq a răspuns:

Ar fi ceva frumos, dar probabil ca la mine in oras nu se va intampla chestia asta tongue

| 이벨 a răspuns:

Profesoara mea de romana a spus ca mergem cu clasa! happy

| hallucinarium a răspuns:

Mie mi-ar placea insa nu cred ca se va organiza asa ceva in orasul meu big grin

| AliceIDK a răspuns:

Da! M-ar incanta! Ar fii o oportunitate unica : sa te duci la biblioteca.noaptea! M-as duce! Ar fii fantastic

| BogdanFnky a răspuns:

Neinteresant laughing mai bine ma duc prin club.

| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Mi se pare o idee interesanta.
Dar nu pentru mine.
Nu-mi place sa citesc carti siropoase si nu stiu ce, ci doar horror, dar nu le citesc, pentru simplu fapt ca mi-e lene.
Si apropo intr-o seara cam cate carti poti citi de 200 pagini? 10? Nu prea cred. Plus ca e seara si de la atat citit e o idee chiar penibila.
Eu prefer sa stau mai mult seara sa ies in oras cu prietenii sau sa stau pe laptop.
Apropo, pentru cei care au comentarii, mi-am spus doar parerea.
Succes.

| me1oo a răspuns:

Mi se pare o idee faina, dar parintii mei nu ma lasa de asta sunt sigura

| TAzOVsKY a răspuns:

La noi nu e...imi pare rau.dar suna tentat...straight face

| Adynanana a răspuns:

Imi place. interesant. Sper sa pot merge.

| venusdoom a răspuns:

Suna excelent. acolo o sa fiubig grin

| callmebeautiful a răspuns:

Mi-ar placea la nebunie sa particip, dar din pacate la noi nu se organizeaza asa ceva

| Bogdan009 a răspuns:

Ma sperie ideia... naa adica cand vezi toate cartile alea hobanduse la tine awwwww naspa :-cu :))

| passenger a răspuns:

Da,cu cea mai mare placere!

| קคקยรђเςค a răspuns:

Foarte tare

| Angelique a răspuns:

Nu! De ce sa stau treaza o noapte cand pot sa citesc si ziua? Oricum nu ma intereseaza biblioteca pentru ca ce gasesc acolo o gasesc mai repede si mai usor pe internet, asa ca adio!wave

| florentinf a răspuns:

Dar Bucuresti nu-i trecut pe lista