| LoveMusic a întrebat:

De la ce poti fi suspendat pe TPU?
Cat timp?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Pai, poti fi suspendat daca faci ce este nepermis, adica:
-sa rezolvi temele pe site;
injuriile, limbajul obscen, agresiunea verbala si amenintarile de orice fel;
- manifestari ale intolerantei fata de orice etnie si fata de optiunile religioase, politice, sexuale etc. ale fiecaruia; instigarea la ura si intoleranta;
- spam/publicitate nesolicitata;
- rezolvarea de teme pentru acasa prin intermediul postarilor pe TPU;
- postarile triviale sau care nu corespund cu specificul site-ului;
- postarile care nu sunt formulate tinand cont de regulile minimale ale gramaticii;
- postarile care instiga la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substante interzise, furt etc)
- postarile care incalca drepturile de autor, oferind informatie preluata din alte surse, fara precizarea acestor surse;
-hartuirea utilizatorilor,
-abuzul de orice fel;
-asumarea identitatii altor utilizatori;
-hacking.

Cat timp?
O perioada determinata, 30 de zile. In aceste zile poti posta pe TPU, dar nu vei continua sa te bucuri de aceleasi drepturi ca ale altor ultilizatori, ci va trebui sa respecti anumite reguli, adica:
-vei putea posta maxim 5 raspunsuri pe zi, iar acestea vor fi moderate
-nu vei putea posta nici o intrebare pe perioada suspendarii
-raspunsurile tale vor fi marcate special in lista de raspunsuri
-profilul tau de utilizator vor fi marcat cu utilizator suspendat.

6 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Sus in dreapta intri la "intrebari frecvente" si posibilele motive ale suspendarilor si durata lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti fi suspendat pentru ca ai vorbit urat, ai raspuns la misto la intrebari, pui intrebari care nu isi au locul, iti rezolvi temele, vrei voturi la nu stiu ce concursuri s. a. m. dhappy

cat timp, nu stiuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In josul paginii principale vei gasi afisat "Termeni si conditii". Citeste bine si vei avea raspunsul la intrebarile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca-ti faci temele pe site, pentru spam, daca injuri si te porti nepoliticos, daca postezi intrebari si raspunsuri stupide etc...de curiozitate, te poti uita la utilizatori suspendati(la comunitate), sa vezi motivul pentru care au fost suspendatiwinking. In general cam o luna din cate am observat eu, dar poate fi si mai multwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si inca ceva... Daca zici votati-ma la site-ul nu stiu care sau dati comentarii la siteul ala...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aceea te sfatuiesc sa nu urmezi sfatul celor de pe lista pe care o gasesti in acest link. http://www.tpu.ro/utilizatori-suspendati/

Pa-pa!