Buna.E super naspa sa te plictisesti de aceea ocupati timpul practicand un hobby sau incercand ceva nou.Nu iti zic sa te apuci de crosetat, dar poate o carte, un telefon la o amica, o melodie tare, ceva cu familia sau chiar relaxarea ti-ar putea umple timpul. Daca ai stii ca sunt atat de multe lucruri de facut si tu habar n-ai de ele
.Si poti chiar sa iti iei umbrela si castile in urechi si sa te plimbi prin ploaie, poate mai gasesti pe cineva ca tine care se plictiseste.P.S.nu te culca pe o ureche si mai repete-ti putin la romana, cine stie ce surprize vor fi
. Distractie placuta indiferent ce vei face.Bye
Scuze am vrut sa iti zic sa iti repeti la romana nu la mate Greseala mea
Am un hobby.E desenatul.
Vream sa-ti sugerez sa te uiti la un film superb, de le disney, dar daca nu vrei...
Pai bravo ca esti destept dar nu te mai lauda si citeste o c arte daca esti asa destept.
Incearca aici http://sangesitrandafiri.wordpress.com
sper ca te'am ajutat
Mersi de raspuns, o sa citesc povestea.
P.S.maine punem partea a 5 a asteptam pareri
Salut,doresti o schimbate financiara in viata ta? doresti sa devii independent financiar in doar cateva luni? vrei sa ajungi la salarul tau stand in fata calculatorului in putin timp? poti ajunge si la mii de euro, asta depinde de tine,! LIfe Care iti ofera sansa la o viata sanatoasa, si iti ofera o mica afacere a ta unde tu esti "seful" si castigi din munca ta si din munca altora! ai biorul tau virtual an recrutii tai si asa s.a.m.d...suna frumos? asa este, daca te intereseaza sau doresti detalii adauga-ma in lista ta de prieteni pe messenger:skaterboy_66 si te voi lua sub aripa te voi invata cum sa fac bani fara nici-un leu investit
Pf. Si eu mor de plictiseala. E vacanta de Vara acum, si chiar nu am ce face... Abia astept sa inceapa Scoala!
Pai poti vorbi cu cineva sau poti saiti gasesti alta ocupatie... poti sa mergi la un prieten cu umbrela [ daca nu sta departe
]... si chiar daca esti buna la mate nu strica sa te uiti putin prin caiete sau sa faci cateva exercitii, asa o sa treaca si timpul mai repede.
Poti asculta muzica, sa mergi la o prietena sau sa o suni... nu inteleg de ce nu vrei sa vezi un film unele filme chiar alunga plictiseala ! Daca iti place sa pictezi sau sa desenezi ai putea face si asta. P.S.: daca te razgandesti in legatura cu filmul poti sa iti spun eu cateva uite niste filme horror : The ring 1si 2, The uninvited ( e foarte bun ) House of wax, Drag me to hell etc. Sper ca te'am ajutat succes maine la teza!
Pai mai invata safii si mai buna... Daca poate stie cineva va rog jocuri online dar mai invata mult ca inca nu esti asa buna da?!
RalucaaMTFK999 întreabă:
aneta întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: