Se spune ca vinul devine mai bun cu trecerea anilor si asa este. Vinul, daca este sigilat, e bun si dupa sute de ani. Normal ca ati vomitat, daca ati baut ca si cum nu ar mai exista ziua de maine. Nu este sanatos sa bei mult alcool. Cat despre cascaval, pai am vazut un documentar pe discovery, cum ca in China se mananca cascaval vechi si ca are o aroma mai buna, dar trebuie tinut in conditii potrivite ca sa ramana comestibil dupa zeci de ani.
Norocosule, ce bunatate de vin ai baut! Sper ca ai gustat si din cascaval... daca nu, nu stii ce ai pierdut!
Am ras cu lacrimi...bravo.felicitari!
Intrebarea trebuia sa fie:"sunt persoane pe TPU asa de bogate? aveti produse asa de scumpe in frigider?"(...pe criza asta...)
Eu cred ca glumesti cand zici ca era expirat Altii in locul tau vroiau tot prieteni de-astia sa aiba.
Esti norocos sa fii gustat un asemenea vin in vremurile astea.
Foarte tare povestea cu baia
Deci, vinul vechi e vinul de calitate.
Eu una nu am asa ceva.Cred ca era un om sarac, si poate nu a vrut sa va dea mancare expirata. Poate le pastra ca amintire, eu am o bunica care are bomboane din 1960.
Nu putem sa-l consideram vinovat dar nici nevinovat.Ai avut dreptate cand ai reactionat cum ai reactionat. Dar nu ai de unde sa stii ce s-a intamplat cu adevarat. Poate chiar este un om sarac, si eu nu l-as fi tratat asa.
Ce n-as da sa am si eu o sticla de vin din anul 1872 pe masa acum de craciun :X Cu cat e mai vechi vinul, cu atat e mai bun!
Cascavalul e alta treaba, dar vinul... :X
Semeni izbitor de mult cu un amic plecat, dar atat de prezent pe tup!
Iar povestea ta seamana atat de tare cu cele ale lui!
Eu nu-s asa de saraca, regret! Dar ma bucur pentru tine ca te invarti prin asemenea cercuri.
Blana, spuneai ceva de...blana? Ce fel de blana?
Nu era neaparat sarac,
poate ii plac lucrurile "traditionale" "antice"
, acum pe bune, daca omul prefera vin cu mucegai si branza putrezita, de ce ne bagam noi in treburile lui?
sau a doua varianta
poate a facut o gluma, chiar creiz ca branza aia la cat e de veche ar mai fi rezistat pana acum? 20 de ani?
sa fim seriosi
se descompunea de 50 de ori si se facea si la loc pana acum!
si vinul.
cele mai bune vinuri sunt cele care au peste 50 de ani, vinurile vechi
acum, eu stiu poate au gresit astia data fabricatiei
wtf
si app, faza cu o coaja de copac a fost cea mai tare
sa nu ma crezi nebuna, dar zau, am mai auzit, parca in lemn de brad "Branza din coaja de brad este putin mai amara decat cea clasica de burduf, insa este mult mai aromata. Faptul ca este pastrata in coaja de copac asigura si...
cluj.ghimpele.ro/index.php? cat...vezi..."
In special branza si vinul sunt MULT MAI BUNE dupa trecerea timpului! Cu cat vinul este mai vechi, cu atat este mai aromat si chiar mai valoros! La fel si branza, care capata o aroma ascutita, putin iute de-a lungul anilor... deci nu avea nimic vechi in sensul de expirat ci bauturi si mancaruri fine!
anonim_4396 întreabă: