| eubahhh a întrebat:

Multi membrii de pe TPU pun poza(la av) cu vedete si nu cu ei! de ce?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
26 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

De multe ori pentru a-si pastra identitatea secreta. De multe ori pe site isi fac prezenta si vecini, colegi, prieteni, uneori si un frate, o sora sau un parinte. Unii nu vor ca ceilalti sa afle de contul lor si prefera sa puna o poza la intamplare.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu vor să își facă cunoscută identitatea.
Paza bună trece primejdia rea.
Pa, pa.

| Vizitiul a răspuns:

Nu cred ca ar exista vreun motiv bine intemeiat. Eu cred ca asta tine de decizia fiecarei persoane. Nu interpretati gresit, faceam referire la libera alegere si nimic mai mult!

| Farcas a răspuns:

Hey.
Pai de exemplu nici eu nu am poza cu mine, pentru ca totusi e un site public nu se stie niciodata cine poate intra pe aici si sa te vada, sa iti descopere unele secrete la intrebarile pe care le-ai pus.( cum am gasit eu pe una de la mine din scl care e in clasa a 7 si a pus o intrebare ceva de genu ca ar vrea sa faca avort, am ramas socata)

E mai bine sa nu iti afisezi poza cu tine, oricat de incredere ti se pare site`u,, Din moment ce e public pot aparea fel si fel de persoane si nu se stie niciodata...

Bye-Bye.

lolita
| lolita a răspuns:

Deaorece prefera intimitatea absoluta. aici toti suntem doar un nume, nici macar cel real.

| Bianca206 a răspuns:

@emanuelf, macar noi nu folosim modu' de a ne arata fata asa cum o faci tu, cu "masca" aia. @laryssa, avem voie sa ne punem ce avatar vrem, nu suntem obligati sa punem cu noi, chiar daca aratam bine sau nu, nu e treaba altora.

| Klara a răspuns:

@Timea, la faza cu secretele iti dau dreptate laughing Dar eu n-am niciun secret, asa ca ma afisez intreaga pe site laughing

| xjustfearless a răspuns:

Pai este un site...nu trebuie sa te afisezi pe toate site-urilestraight face, si daca sunt fani pun poza,straight face, este un site public, multi iti pot lua poza si o pot pune pe net

| Bianca_4346 a răspuns:

Pur si simplu nu vor.nu sunt obligatilaughing

| ilovemusic a răspuns:

Fiecare persoana are dreptul sa-si puna ce vrea la avatar, de exemplu mie nici la messenger nu-mi place sa pun poza cu mine la avatar, nu pentru ca nu-mi place cum arat sau altele, ci pur si simplu avatarul respectiv reprezinta ce simt eu(poze cu inimioare, mesaje, texte).

| Betty18 a răspuns:

Pentru ca nu vreau sa fiu observata de vreun cunoscuttongue

succes

| emanuelf a răspuns:

Pentru ca au fete urate ca sfintii din calendarul ortodox.

| Miss Sintetic a răspuns:

Le e rusine cu fata lor?

| nosferatu a răspuns:

Intreaba-i pe ei.

| nosferatu a răspuns:

Anonim lasa vrajeala ca arata bine fata.

| nosferatu a răspuns:

►███▓▒. Ichigo.▒▓███◄ esti ametit sau nu ai inteles rasopunsul meu? mai citeste o data.

| eu's a răspuns:

Raspunsu meu este identic cu maj persoanelor de aici: IDENTITATEA ARE PRETUL EI LARISA! Si numa cand te gandesti ca fiecare persoana de aici pun intrebari foarte intime si nu vor sa fie descoperiti! mult succes in viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care tu pui poze cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pun poza cu mine pentru ca sunt prea sexy pentru saitu asta happy
Si daca as pune poza cu mine as lua amendawinking
cam vreo 100. 000. 000 de eurowinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu de ce ti-ai pus poza te crezi frumoasa, eu sint baiat dar sincer nu ma incinta o fata asa ca tine, uitate un pic mai aproape sa vezi ce fata ai, mai ai si castile alea spinzurate de git crezi ca besti mai interesanta? balcoanele nu le ai mari ce poate vedea un baiat la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@nosferatu dc nu ai poza cu tine (la av)?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Is pudiciblushing/enigmatici/misteriosi(glumesctongue),... oricum fiecare este liber sa-si afiseze ce vrea, ce-l defineşte(nu cred ca asta conteaza), deoarece e bine sa tii cont ca unii membri is familisti, nu dau importanta asa mare la pozele cu ei(altii stiu ca o fac, depinde de mentalitatea fiecaruia, etc.) special doar pentru acel "avatar YM sau site", ci mai mult pe ce trebuie(pe familie, s. a. m. d)...pe cand tu(ca si mine si multi altii), fara de obligatii(sa spun asa) o faci altfel, mai liber, fiind oportunista de noi provocari, dand importantatongue afisarii talehappy
A fost punctul meu de vedere, byewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu am o poza, dar nu cu mine, ce daca poate nu vrei sa iti pui poza cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate le place de acele vedete?

| pinky_2290 a răspuns:

Nu suntem obligati sa punem poze cu noi. Eu cel putin nu vreau sa pun poza cu mine pentru ca sunt anumite secrete care nu vreau sa fie aflate de cineva care ma cunoaste si umbla pe acest site. Daca tu vrei sa pui poza cu tine, foarte bine, alegerea ta thinking

| elena_5046 a răspuns:

Sa se creada ei ca cine ar fi laughing. nici eu nu prea inteleg :-J. dapoi aia ma gandesc ca sunt prea urati incat sa aiba tupeu sa puna poza cu ei la av tonguelaughing