Nu contează foarte mult nici Rank-ul (pozitia din clasament, numarul de puncte), nici vechimea ta pe site şi nici numărul de răspunsuri câştigatoare (fundiţe), ci calitatea răspunsurilor, cât de mult ai ajutat. Activitatea trebuie să fie constantă şi de calitate. Singurele condiţii obligatorii (deşi au fost şi câteva excepţii) sunt: să ai în total minim 500 de răspunsuri şi să ai un raport (numărul răspunsurilor câştigatoare împărţit la numărul total de răspunsuri) de minim 10%, adică cel puţin un răspuns din 10 trebuie să fie câştigător (contează calitatea, nu cantitatea!). Tu trebuie să îndeplineşti toate aceste condiţii, iar administratorii vor hotărâ, când şi dacă a venit momentul. Ei au ultimul cuvânt. Citeşte şi aceste postări, plus comentariile: http://www.tpu.ro/blog/?p=601 , http://www.tpu.ro/blog/?p=134&cpage=1#comment-8658 !
Succes! Numai bine!
Bună.
Numai adminii pot face acest lucru.
Ca să-i convingi oferă răspunsuri de calitate și votate ca inteligent/folositor (cel puțin 500 de răspunsuri), respectarea politicii site-ului, activitatea constantă pe site, nu oferi sau cerșești funda, etc.
Cale lungă... dar... mult succes!
Pa, pa.
Trebuie să fi activ, strângi funde şi voturi, la un anumit numâr de funde o să ai expert TPU.
Poti ajunge expert prin calitatea raspunsurilor. Sunt cateva conditii si anume:
- raportul dintre raspunsuri si funde sa fie minim 10%. Conteaza si ce fel de funde ai luat, cele luate din ghicitori de exemplu nu se pun
- minim 2 luni de activitate, minim 200 raspunsuri si 500 raspunsuri votate cu folositor si inteligent
- raspunsuri folositoare, remarcabile, fara batjocura. Chiar sa fii expert intr-un domeniu
Doar adminii decid, nu se ajunge in mod automat expert.
Si in niciun caz, NU PRIN FUNDE! Uite-l pe neluL de exemplu. Are vreo 10000 raspunsuri si vreo 4000 de funde, si totusi nu este.
Cei care cauta asta sunt descalificati din start. Totusi, de ce vreti sa deveniti experti, cu ce va ajuta un chenar virtual de care toti sunt indiferenti? Ajungi mai respectat daca ai o culoare aparte la avatar? Off, v-as impusca.
@Jelli, eu nu vreau sa ajung, ca din cate am inteles e cale lunga. A fost simpla curiozitate si, primind atatea raspunsuri, m-am convins. Pe de o parte ai dreptate cu chenarul.