TPU Blog

Stiu ca titlul e laconic si pretentios, dar ideea e sa cititi cu totii acest post. Hai sa vedem despre ce e vorba:

In esenta, TPU.ro sunteti voi, comunitatea toti pentru unu. Din acest motiv, incercam sa tinem cont de interesele, preferintele si parerile tuturor pe cat posibil.

De curand, s-a discutat destul de mult pe site despre ce inseamna Expert TPU.ro si despre desemnarea expertilor. Din raspunsurile voastre am inteles ca multi dintre voi simt ca parerea lor nu este ascultata si adevarul este ca parerea voastra e cea mai importanta. Nu a unuia sau a altuia anume, ci a intregii comunitati.

Pornind de la principiul ca Expertii TPU.ro sunt cei care au ajutat si ajuta comunitatea cel mai mult,  va invitam sa ii nominalizati voi pe cei care considerati ca merita sa fie numiti Experti.

Procedura se doreste a fi simpla si transparenta: in fiecare luna, in jurul datei de 10, va vom ruga aici pe blog sa ii numiti sub forma de comentariu  pe cei mai merituosi 5 utilizatori (dupa parerea voastra). Dupa 5 zile, vom trage linie si ii vom alege pe cei mai votati.

Ca si conditii minimale, utilizatorii propusi de voi trebuie:

sa fi participat intens pe TPU.ro: minimum 500 de raspunsuri postate si minimum doua luni de la inscriere

sa fi oferit, in mod consecvent, informatie care sa fie de folos celorlalti; raspunsurile cu caracter conversational, trivial sau zeflemitor nu se iau in considerare

sa nu fi jignit alti utilizatori

sa fi respectat politica TPU.ro si scopul esential pentru care acesta a fost creat

Acei utilizatori care provoaca sau stimuleaza conflicte, cei care jignesc, hartuiesc, abuzeaza de functiile site-ului, spameaza sau incalca in oricare alt fel politica noastra sau termenii si conditiile tpu.ro, au sanse mult mai mici de a deveni Experti TPU.ro, deoarece consideram ca acestia inteleg gresit menirea site-ului Toti Pentru Unu si il folosesc in alte scopuri decat cel pentru care e destinat.

Pentru luna august, nominalizarile se pot face incepand de joi,  6 August si pana luni, 10 august (inclusiv).

Atentie, comentariile anonime nu vor fi luate in considerare si vor fi sterse!

Asteptam nominalizarile! 🙂

Raluca, admin TPU.ro

81 thoughts on “Vox Populi

  1. Sincer, incep sa fiu din ce in ce mai dezamagit de modul in care este perceputa calitatea de ”expert”. Un ”expert” este o persoana care are o prestatie de calitate in primul rand. Desigur ca si calitatea conteaza, dar atentie la un aspect. Sunt useri tineri care au timp si raspund la ”tot si toate”. Sunt si useri (putini) care uneori ”fura putin timp” ca sa raspunda la oarece intrebari. Sa nu-mi spuneti mie ca un tanar de 20 de ani poate avea o experienta de viata comparabila cu a unui user ”copt” de vre-o 45 de ani sa zicem ! Deci, haideti sa asezam ”expertul” la locul lui. Nu contest faptul ca sunt si useri tineri cu un bagaj de cunostinte generale cu adevarat impresionant, sau cu un umor de calitate, sau cu un spirit de observatie iesit din comun. Da, sunt. Dar, cititi mai bine raspunsurile userilor si veti constata diferenta mare dintre un bagaj de cunostinte consistent si o experienta de viata reala. Sa nu inducem ideea tinerilor ca pot deveni experti in problemele altora la 16 – 20 de ani, va rog !
    Totusi, mai bine sa stimulam participarea pe TPU, decat promovarea pe TPU. Riscam sa ne umplem de experti ca de pureci si nu acesta este scopul TPU.

  2. eu tot nu inteleg,de ce ii nominalizati pe cei ce sunt DEJA experti?eu nominalizez pe alllinna si Sensei.BRO-Andrei si silvia.

  3. Eu propun pe monyk16,katya si madutzu(sunt printre cei mai buni-parerea mea in special monyk16

  4. @Emyk96: In niciun caz Jelli.A inceput mult prea multe certuri iar in regulament scrie clar: “Acei utilizatori care provoaca sau stimuleaza conflicte, cei care jignesc, hartuiesc,…etc. nu vor deveni Experti TPU”.

  5. As dorii ca peste 1 luna sa ma faceti si pe mine Expert TPU caci in fiecare zi vizitez fiecare categorie si raspund la intrebarile membrilor.Dar am doar 200 si ceva de raspunsuri momentan.Sper sa fac mai multe si sa ma alegeti si pe mine.

  6. GanduriAlbe, dar ce te bagi tu peste decizia ei/lui ? Si sa stii ca exista destui experti care s-au implicat in conflicte, fiind mai acizi. Un exemplu ar fi Nony.

  7. Eu mai la toate raspunsurile o vad pe AikkoxD,dar se pare ca nimeni de pe aici nu o vede.Este o fire glumeata,mai glumeste ea,face o atmosfera placuta si da si foarte multe raspunsuri folositoare.Are peste 200 de raspunsuri castigatoare si peste 1000 de raspunsuri,Cred ca in fiecare zi posteaza cate 10 sau mai multe raspunsuri.Apoi,ci utilizatorii Nony,Mumoasa,NoGod,April,Nelul,harciog,apache.
    TOP-ul meu:
    1.AikkoxD
    2.Nony
    3.Mumoasa
    4.NoGod
    5.April
    6.Nelul
    7.harciog
    8.apache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.