Hmm... doar prin nelogare nu ti se sterge contul, e nevoie de un motiv mai puternic.
Păi da, dar nu doar nelogare ci și trimitere de mail-uri așa cum "scria în regulament"
I want to go. E dreptul meu și-l cer. Sper să se rezolve. AȘTEPT!
Ai dreptul sa ceri stergerea contului. Dar exista conturi nefolosite 3-5 ani sau mai mult. Alea au fost abandonate, dar nu sterse.
Dacă acest site era pentru tine o ocazie de relaxarea nu trebuie sa îl închizi de tot ci doar sa intri mai rar dacă asa simți nevoia. Eu de exemplu întru vreo 10 - 15 minute pe zi, când am timp, cumva înțeleg și alți oameni diferiți de mine chiar dacă uneori ma amuza subiectele înțeleg cumva ca noi suntem diferiți. Situl asta nu cred ca ajuta pe cineva în profunzime dar pur simplu te poate binedispune sau poate în timp sa ți producă unele efecte pozitive.
Păi da, nu prea e nimic relaxare, la mine totul devine obsesie.
Și sincer chiar îmi este dor de zilele în care chiar relaxare era a sta cu fundul efectiv pe fotoliu și a privi în gol. Aici am scris toate gândurile pe care le gândeam eu, dar în gol.
Aștept ca TPU să-mi îndeplinească dorința. Chiar aștept. Dintre tot, Rosa avea dreptate cu asta, că viața virtuală nu e și viața reală. De fapt cred că au susținut toți asta, cred că m-am convins și eu într-un final. Mi-e dor de asta. O seară întunecată, 4 pereți, a lot of thoughts și o muzică bună pe fundal.
Deci sper ca TPU să mă dezactiveze cândva. Am văzut că tot mai mulți se plângeau pe aici că dezactivările durează mult. Why?
Eu de exemplu nu îmi mai știu parola, a fost memorarea pe unul din telefoane (am doua) și intru asa. Practic când acest telefon nu va mai funcționa posibil sa trebuiască sa îmi iau alt nume de utilizator. Am pus sa-mi fie ștearsă o întrebare dar nu am reușit fiindcă nu pot confirma pe e mail deoarece nu mai ajunge pe email. Funcționează mai greu pur și simplu. Da onlinul nu are treaba cu realitatea, nu trebuie sa pici în aceasta capcana. Nu trebuie luat prea personal nimic din ce se întâmplă aici. Nu suntem prieten reali nu ne cunoaștem, nu ne înțelegem cu adevărat. Este doar un site unde discuți pe anumite teme.