Bună!
Pentru a trimite mesaje private, dai click pe numele ( ID-ul ) userului respectiv, vei fi redirecţionat/ă pe profilul acelui user şi acolo ai opţiunea "Trimite un mesaj" ( o "tastă" portocalie ) - dai click pe ea, vei fi redirecţionat/ă pe pagina de mesagerie, apoi îi scrii mesajul dorit şi apeşi pe "Trimite" :)
Atenţie : DEPINDE şi de setările pe care le are respectivul user în ceea ce priveşte Mesageria!
Vezi secţiunea "Vreau sa primesc mesaje de la" - în "Setarile contului meu" :
http://www.tpu.ro/setarile-contului-meu/
Dacă respectivul a setat să primească mesaje DOAR de la "prietenii de pe TPU" sau "de la nimeni", atunci NU vei putea să-i trimiţi mesaj privat :(
Toate cele bune!
Numai prin mesaje si numai daca prietenul e in lista ta de prieteni de pe TPU.
Buna
Daca il ai la prieteni si accepta mesaje de la prieteni, poti vorbi doar prin mesaje.
Intri la profilul amicului tau, si sub poza de profil scrie trimite mesaj.
Dai click si sse rezova problema.
O zi buna
Prin mesaje. Selectezi de la profilul lui ''trimite mesaj'', compui mesajul si il trimiti.
Stiati ca puteti trimite mesaje propriului cont?
Eu am descoperit ieri asta, mi-am scris chiar un mesaj dragut
N-am raspuns inca la el.
Nu stiu cum ai avut curajul, eu as fi prea surprins, socat, emotionat...nu nu stiu ce sa-mi zic daca ma trezesc cu asa ceva. Poate-mi zic ceva si nu ma mai bag in seama, poate nu-mi place ce-mi zic, imi dau ignore.
Asa, na. imi par simpatic, dar daca sunt altfel?!
Sa nu-ti raspunzi prea rapid! altfel o sa crezi ca esti inebunita dupa tine.Nu lasa impresia asta...please!
Eu mi-am trimis felicitari de ziua mea... ca nu avea destule!
Îl ţii minte pe Klepto? El mereu se certa cu sine pe site şi, din câte ştiu, încă n-au divorţat.
Da' ar fi amuzant să te văd înjurându-te cu tine. Ar fi telenovela anului.
Mai cunosc pe cineva care se felicita singur, dar e deja istorie.
Imi mai zic uneori vreo doua, mai ales cand ma uit ce-am debitat pe aici.
Ai dreptate, voiam sa-mi scriu, dar inca putin suspans nu strica
anonim_4396 întreabă: