ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a întrebat:

Vad ca, de azi, a aparut o gaselnita noua: chestionarul care apare dupa fiecare raspuns.
Nu e o idee rea, dar as avea cateva amendamenta ca sa dea si rezultate:
1. Sa existe si optiunea "nu exista categorie pentru aceasta intrebare". Astfel, as putea trimite direct in neant cererile de rezolvari de teme.
2. In loc de "Groaznic", puneti "Criminal" la intrebarile incorecte gramatical. Nu de alta, dar sunt unele postari care iti ucid, pur si simplu, neuronii.
In rest, toate bune si, la vara, cald.
As putea spera la un raspuns (si) din partea adminilor?

Răspuns Câştigător
| hideaway a răspuns:

1. Da, chiar ar fi o "opțiune" foarte utilă pentru chestionarul acela; și eu aș mai propune că la o singură raportare, întrebarea despre teme/spam, sau care "are în ea" injurii, să fie ștearsă automat. Cine știe când se mai "strânge" și a doua raportare de la un alt user...
2. "Criminal" ar fi un termen potrivit. Uneori "mor" când văd întrebări/răspunsuri care, ce să spun, sunt scrise extraordinar de prost, și, uneori când îi mai atrag atenția unui user că nu scrie corect românește, îmi sare în cap că auzi, "l-am jignit". Cu ce tată l-am jignit? Eu sunt o persoană directă, nu mă ascund.

35 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt foarte bune remarcile tale!
Pa, pa.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

P. P.: Daca mie imi ucide robotelul cretin orice postare intr-o limba straina (de pilda), de ce nu corecteaza si reclama aia agramata la testul Cambridge, in care cuvantul "cunostintele" este maltratat cu simt de raspundere? Sa inteleg ca, daca stii destula engleza, nu mai e nevoie sa stii si romaneste?

| TPU.ro a răspuns:

Buna, Ruxandra! Iti multumim pentru sugestii.

1. Poti raporta direct intrebarile legate de teme. Nici macar nu e nevoie le sa raspunzi pentru a vedea chestionarul de feedback.
2. Termenul de "Criminal" ni se pare prea dur.

| ardnaxur1961 explică (pentru TPU.ro):

Sa stii ca raportez teme la greu, dar, numai raportarea mea nu ajunge asa incat, intrebarile raportate de mine continua sa figureze pe site cerand imperios rezolvari de teme.
Reciteste intrebarile Marioarelor, ale lui Odisor nu-stiu-cat, ale lui Raymusic si apoi sa-mi spui cat e de bland termenul "criminal".

| anonim_4396 a răspuns (pentru TPU.ro):

Tinand cont de nenumaratele mele suspendari "out of context" (nici macar n-ati incercat sa vedeti VREODATA care este cauza), ce te face sa crezi ca termenul "criminal" este inadecvat?
Cum pot fi eu invitat sa va edific pe voi, marii diriguitori ai site-ului, cu privire la corectitudinea unei postari, cand voi sunteti subiectivi si nu aveti macar bunul simt sa cautati motivul real al unei raportari? Sunteti admini? Ce administrati voi? In nici un caz bunul mers al acestui site, conform regulamentului TPU! Cum sa nu-ti sara mustaru', atunci cand vezi cata neimplicare dau dovada adminii, doar pentru a posta o mica reclama intr-un oarecare colt?
Daca ai curajul sa te confrunti aici, cu mine, cu argumente si contraargumente, probate SOLID, sa vada TOTI user-ii acestui site, te invit s-o faci! Asta tine de bun simt, ala de care ma tot acuzi ca nu prea am.
P. P. Atentie! Gramatica folosita de tine are mari carente! Ti-o spune unul care scrie cat de cat corect.

| Flav a răspuns:

Pfff, ce chestionar?

| Flav a răspuns:

Eoooooo. Eeeeooooo! Mi-a aparut si mie! Ma culc fericit.
p. s. - ca pot verifica dupa raspuns: sper sa nu fiu nevoit sa raspund always la chestionar, ca presimt c-o sa ma taie o lene cateodata, de-o sa-mi dau exit de pe site.big grin

| Flav a răspuns:

Imi cer scuze ca sunt cam balbait in seara asta(desi n-am baut nimic, tocmai am venit de la concert Voltaj si-a trebuit s-o fac pe taxiul cu toti amicii), dar am si eu o mica intrebare si-mi permit s-o pun aici, ca sa nu mai creez alt post: weekend-ul trecut, nu stiu de ce imi aduc aminte ca-n dreapta mi-am vazut la profil optiunea: raspunsuri sterse de admini (aveam chiar 8 raspunsuri!). Acum observ ca nu mai e. A mai observat cineva asta? Si tind sa cred ca n-am visat.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Vreau si eu chestionar! Eu de ce nu am chestionar?hee hee

| CllaraCllary a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Lasa-l, ca o sa e plictisesti de el si o sa-ti fie lene sa-l mai scrii

| CautNume a răspuns:

Eu zic ca langa "nu exista categorie pentru aceasta intrebare" trebuie sa fie si "nu este o intrebare".

| CoquineNoire a răspuns:

3. sa existe un test IQ, ca sa nu mai populeze siteul toti inaptii de 7-12 ani, si nu numai, ca nu ai loc de intrebarile lor stupide.
si asa, nu mai vezi o intrebare ca lumea, ti se cam taie.
trafic sa fie..."lasati copiii sa vina la mine, sa-mi populeze genunchii!".

nony
| nony a răspuns:

Postarile ucid neuronii, dar ce ne facem cu raspunsurile?

| ardnaxur1961 explică (pentru nony):

Pai, in categoria "postari", intra si intrebarile, si raspunsurile. Ca doar postari sunt toate, nu?

| nony a răspuns (pentru ardnaxur1961):

In principiu, da, dar de cele mai multe ori raspunsurile sunt cele care dau cu tine de pe scaun.Intrebarea, cum a spus si Zazu, e o necesitate transformata in randuri.In schimb, daca esti total pe dinafara, cine te pune sa raspunzi? De aici si raspunsurile ¨criminale¨.

| Lightning1997 a răspuns:

Unde vezi tu chestionar? mie nu imi apare decat reply, muzica, si optiunile de raportare si evaluare in dreapta

| Lightning1997 a răspuns:

Gata, m-am lamurit. e buna ideea, mi se pare destul de util

| Zazu a răspuns:

Rog adminii sa repopuleze categoria Gastronomie cu ajutorul chestionarului, chiar cu lectii daca se poate.
Ferice de voi, astia cu sex, teme si filozofie laughing

| Zazu a răspuns:

Nony, intrebarile reflecta cerintele.Eu, personal, cred ca adolescentii au dreptul la intrebari si raspunsuri.
Citeam zilele trecute scrisoarea unui adolescent catre parinti, in care spunea:"Chiar daca nu ti se pare important ceea ce intreb, pentru mine este si astept un raspuns."

| nony a răspuns (pentru Zazu):

De acord si ma repet.Atata timp cat habar nu ai despre ceea ce vorbesti, taci! Stii vorba aia?¿ ¨ Mai bine tac si par inteligent, decat sa deschid gura si sa spulber orice indoiala ¨

| MidnightLady a răspuns:

Tuturor va apare chestionarul ala? sad
Of, si eu care ma gandeam ca vor sa ma avanseze in grad...

| Hmmmm a răspuns:

E o reala onoare sa fiu "chestionat" pe TPU. Imi reamintesc cu placere de vremea in care ma zbateam pentru permisul de conducere. Se vrea a fi o noua implementare in materie de schimbare, ceea ce denota instabilitatea site-ului. Deci, nimic de luat in seama. Cand imi apare mizeria, n-o pot deretica, dar o pot ascunde sub pres. Merg direct pe "raspunsurile mele". Nu le ignor chestionarele, doamne fereste, dar ghinion, imi venerez raspunsurile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi convine... asa pot sa cer mutarea tuturor intrebarilor conversationale (adica cam tot) la rubrica Trivia-Amuzante, ca sunteti amuzanti daca ma trage ata sa va raspund, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna seara.Nu este o "gaselnita". Este foarte clar:se face un sondaj, daca poate fi numit asa, pentru revizuirea anumitor intrebari.
In ce priveste cele doua puncte:
1. Orice intrebare care nu este legata de categoria in cauza, ar pute fi foarte bine postata la "Conversatii" sau "Timp liber". Intrebarile legate de teme si raportate sint sterse.
2.Nu poate fi folosit termenul "Criminal" pentru ca ar fi o acuza grava si nelegitima.Am inteles dorinta si sint de acord. O singura exceptie:unele greseli sint facute involuntar, din cauza tastaturii sau vitezei la scris.Nu poate fi facut un om "Criminal" pentru asta.
O seara buna.

| ardnaxur1961 explică (pentru anonim_4396):

1.In afara de vreo cateva intrebari, care puteau sa apara la categorii perfect justificate, tot ce se referea la teme, de pilda, am "expediat", ca si Poneiul, la T/A. Asta, pentru ca inca mai sunt de parere ca tema e un foarte bun exercitiu de invatare, conform principiului "ce face omul cu mana lui..."
2.Sustin in continuare termenul "Criminal", ca legitim, pentru ca sunt postari care ucid incet si sigur limba romana. Si mi se pare la fel de legitim, pentru ca viteza de tastare si tastatura nu sunt o scuza in conditiile in care, inainte de a aparea efectiv pe site, postrea poate fi verificata si editata; e un pas imposibil de sarit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da. Cind mi-a aparut si mie fereastra aia si am citit intrebarile, am dat repede de scroll in jos sa vad daca nu am si o casuta de observatii. Nu de alta, da' din start mi-au venit in cap citeva. Na surpriza! Casuta de comentarii ioc. Nu intereseaza pe nimeni daca am de comentat sau nu. Deci sa fii sigura ca nici tu n-o sa primesti raspuns de la admini. Ma rog, parca n-ai sti deja laughing
Si in alta ordine de idei, am stat sa ma intreb "Ba, sint eu asa special? Am ajuns la un numar cheie de puncte? Sau asa li se spune tuturor, ca sint importanti si e nevoie de ei?" Acum vad ca e valabila ultima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

(Bag răspuns numai ca să văd chestionarul)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am dat si eu acum de chestionarul in cauza. I-am facut figura. Sa mai apara cand il cer eu. Vazandu-l, am crezut ca am fost ales seful suspendatilor pe nedrept, si mi s-a oferit pipa pacii :D Dar, in secunda 2, aceasta cruda si perfida realitate nu a ezitat sa-mi bage un deget in ochiometru, aducandu-ma cu picioarele pe parchet (imitatie de solzi de balena).
http://www.youtube.com/watch?v=0sryOCnuj7c
Cate sperante naruite...;)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asadar si care va sa zica. Daca termenul "cremenel" este prea dur, eu propun sa facem ca totul sa para mai putin dur. Sa schimbam fata site-ului si sa facem pagina roz bonbon, cu inimioare, floricele si balonase colorate plutind pe pagina. Copilasi fericiti rinjind la un soare la fel de rinjit si o pajiste verde, acoperita de un mirific CURcubeu (CURcubeul e un apropo la ce mi-ati sters din postarea aia pe care mi-ati ciuntit-o). Toti clopoteii or sa fie fericiti, nimeni nu va mai injura, nimeni nu se va mai ratoi la intrebarile penibile si site-ul va fi o lume mirifica... si... ipocrita ca sfinta ipocrita de la rubrica religie. Dar va fi frumoooos happy

| ardnaxur1961 explică (pentru anonim_4396):

Si nu uita: pe pagina aia roz-bombon sa apara, in stanga, Hanna Montana si in dreapta, Barbie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu-l nedreptatim pe Justin Biberon, trebuie sa apara si el cu zimbetul ala timp happy

| ionut1980 a răspuns:

Ar fi de bun augur si prezenta unei casute de comentarii la sfarsitul chestionarului deoarece exista unele remarci ce pot fi facute si ele nu rezulta doar prin completarea chestionarului in cauza.
Si subscriu la ideea ca unele postari sa poata fi evaluate cu calificativul "Criminal" - cele ce aduc prejudicii enorme limbii romane si fac din aceasta sa arate ca o limba "neo-cuneiforma".

| SnowBal a răspuns:

Citez : Sa existe si optiunea "nu exista categorie pentru aceasta intrebare". Astfel, as putea trimite direct in neant cererile de rezolvari de teme.

O foarte buna idee, chiar acum cateva minute am raspuns la o intrebare despre tema postata la categoria,, Gastronomie'' nu i-am dat un raspuns despre cum sa si-o faca dar i-am spus ca pe TPU nu se fac teme. Mi-a aparut acel chestionar, dar cand am dat,, nu era postata la categoria potrivita'' nu stiam ce categorie sa aleg, asa ca am dat pe cea de,, Educatie si Cultura Generala''. Deci inca o data foarte buna idee. O zi buna!

| ardnaxur1961 explică (pentru SnowBal):

De fapt, cred ca voi trimite toate temele si dudele la "Cauze nobile", ca acolo, cu siguranta, nu le citeste nimeni!

| anonim_4396 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Mai bine le trimiti la "Gastronomie", ca tot ma ft astia la cap cu albastrirea cuvintelor :)) Still got the blue(s), baby!;)
http://www.youtube.com/watch?v=4O_YMLDvvnw
Seara faina, profa!