TPU Blog

Dupa cum va anuntam, astazi am dat drumul unei noi editii a Maratonului Oracolului TPU. Ne-ar placea ca evenimentul sa devina unul lunar.

De aceasta data oferim ca premiu un telefon mobil Nokia dual sim, dar punem la bataie si 5 tricouri de campionul zilei. Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti, iar tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la 30 dintre cele mai recente intrebari postate in Oracol.

Va asteptam raspunsurile pana martea viitoare, pe 11 iunie. Nu uitati ca in acest interval desfasuram si concursul alaturi de prietenii nostri de la librarie.net. Intrebarea va asteapta aici.

Mult succes si abia asteptam sa ne lasati fara premii!

Alexandra – TPU

10 thoughts on “Cine vrea un nou telefon mobil?

  1. Iata un nou concurs si un alt castigator!
    Super!Abia astept sa vad cine vor fi norocosii cu tricourile si norocosul cu telefonul.
    Pana atunci,mult succes tuturor!
    O zi excelenta!

  2. Iar nu merge site-ul? Ca, oricate raspunsuri as da, tot mai am de dat 5 pana sa “ma calific”. De vreo 20 de raspunsuri incoace, tot 5 imi mai lipsesc. Si nu mi-e de altceva, dar chiar nu pot raspunde la unele intrebari, din lipsa de variante cumsecade de raspuns; adica…n-am de unde alege!

  3. Hmmm iar un nou concurs?:x:x super..cine nu isi doreste un telefon? mai ales cand cel pe care il ai face figuri si te lasa balta tocmai cand ti-e lumea mai draga..felicitari pentru initiativa draga Alexandra si mult succes tuturor!!

  4. Imi place subtilitatea asta de telefon, asa de subtil e dotat si te invita sa pleci, incat nici nu poti posta pe tpu cu el.N-are WI-FI, 3G, 4G…daca il castig Alexandra, te sun de pe el ca sa-ti dau raspunsurile pentru dragoste$Ssssexxx.
    Ca de obicei…te pup, nu? 🙂

  5. De ce tot o dati cu “oracolul” in sus, si “oracolul” in jos?!
    Spuneti dom’le ca e un chestionar, ca sa priceapa tot omul, nu-l induceti in eroare.
    Mai ales ca “oracol” , conform DEX http://dexonline.ro/definitie/oracol , doar in argou inseamna ceva de genu’ a ce vreti voi aici, ori noi nu incurajam vorbitul in argou pe TPU, nu? Sau da?

  6. Imi plac concursurile , mai ales cand este ceva folositor de castigat . Din pacate norocul m-a ocolit cand a venit vorba de castiguri sau achizitionarea unui telefon care mi-ar fi de mare folos . Tineti-o tot asa cu concursurile , poate ma cauta si pe mine norocul candva !

  7. foarte tare acest concurs ma-m inscris sper sa castig macar un tricou oricum ma-m inscris si in cel cu libraria.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.