TPU Blog

Pentru ca in ultima vreme am fost destul de ocupati si-am tot mesterit la site, scoatem la lumina cateva dintre schimbarile la care am lucrat. Speram sa va placa si sa va fie utile 🙂

1. Doua noi topuri: saptamanal si lunar

Pentru ca stim ca e descurajant sa fii in postura unui nou utilizator pe site si sa ai la dispozitie doar clasamentul general ca sa iti dai seama cam pe unde te situezi, am introdus pe www.tpu.ro/useri doua noi tipuri de top: cel saptamanal si cel lunar.  In zilele urmatoare va functiona si optiunea de cautare aferenta.

2. Crearea categoriei “Intrebari fara funda”

Daca sunteti pasionati de raspunsuri elaborate, vreti sa vedeti care sunt postarile la care inca nu s-a desemnat raspunsul castigator si va doriti sa ajutati un utilizator, acum aveti o categorie speciala: www.tpu.ro/fara_funda
In sectiune  sunt afisate intrebarile care au mai mult de 4 raspunsuri, dar la care nu s-a dat inca fundita.

3. Vizualizarea detaliilor unui utilizator in intrebari

De acum, daca sunteti in pagina unei intrebari si vreti sa vedeti mai multe detalii despre un utilizator care a raspuns, tot ce trebuie sa faceti este sa treceti cu mouse-ul peste numele lui. Vi se vor afisa cateva detalii de pe profilul lui.

4. Top 3 categorii la care un utilizator are cele mai multe raspunsuri castigatoare

Daca sunteti cu mouse-ul peste textul “vezi raspunsuri castigatoare” in profilul unui utilizator, va aparea o fereastra cu top 3 categorii la care au fost castigate cele mai multe fundite.

De asemenea, am remediat si problema legata de paginarea intrebarilor recomandate. Acum sectiunea este in regula.

Ca de fiecare data, va asteptam feedback-ul. Daca gasiti bug-uri sau alte nebunii, puteti sa ne lasati un comentariu aici sau sa ne scrieti la contact@tpu.ro

Alexandra – TPU

7 thoughts on “4 noutati pentru voi

  1. Cat mai aveti timp de lucrat acum la site ar fi totusi dragut sa faceti si ceva ce trebuia sa existe inca de la inceputurile TPU. E un lucru banal: sexul deja se memoreaza la datele profilului, dar nu se afiseaza(ati putea integra afisarea sexului cu punctul 3 la care ati lucrat recent:detaliile utilizatorului la o intrebare).

    O asemenea modificare dureaza sub 5 minute, doar stiu si eu ce implica cand ai baza de date deja pregatita.
    Nu stiu daca ati observat vreodata ani la rand ca NOname e votata din nou Userul Anului de catre utilizatori care o considera barbat.

    @Apache, nu sunt schimbari. Nu s-a schimbat nimic. Sunt adaugiri, imbunatatiri, etc. 😛

  2. Aero, dar ce te faci cu cei care preferă să rămână unisex/incognito?

    Lasă că e mai fun aşa: trebuie să certezi profilul, dacă vrei să afli cam cu cine stai de vorbă. Mister la putere şi cunoaştere pe pipate. ; )

    Serios acum, pe TPU sexul nu prea e relevant (se pune accent pe idei) ÅŸi aÅŸ fi de acord cu această modificare, dar numai dacă ar fi opÅ£ională (doar pentru cei care vor să-ÅŸi afiÅŸeze sexul – ÅŸi nu e garantat că va fi cel real).

  3. NOname, eu n-am nimic impotriva daca tu vrei sa fii considerata (in continuare) barbat. 😀 Vorba ta, e mai fun.

    Dar pe un site ca TPU mi se pare normal sa existe optiunea, mai ales ca deja se memoreaza acest atribut al utilizatorului in baza de date, atat ca nu se afiseaza intr-un loc relevant pe site. Parca apare doar pe pagina cu lista de prieteni(cine are, iar eu nu ma mai joc pe TPU cu umplerea inutila si aiurita de liste, pe ce ca-mi schimb si des conturile).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.