TPU Blog

Ultima perioada a fost plina de ganduri si intrebari despre ce le-ar placea utilizatorilor TPU sa primeasca, in baza pasiunilor lor si raspunsurilor pe care ni le-au oferit la chestionar. Iata ce cadouri au ajuns la ei 🙂

 

Jipa95

Campionul lunii noiembrie 2014 a fost Jipa95. El ne-a povestit despre cum se apropie ziua de nastere a mamei lui si s-ar bucura ca mai degraba sa il ajutam sa ii faca ei un cadou. N-am mai avut parte de o asemenea ocazie pana acum la TPU, asa ca nu puteam refuza sansa de-a ferici o familie intreaga. Aveau nevoie de un cuptor cu microunde, asa ca fix asta a ajuns la ei 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El ne-a scris: “Va multumesc foarte mult pentru aceasta bucurie. Nu doar ca a fost un cadou facut mamei mele de 8 martie, dar se pare ca intreaga familie se bucura de acest minunat cuptor. Multumesc intregii echipe TPU ! Ma bucur ca fac parte din aceasta frumoasa comunitate.”

 

positivity

Positivity este una dintre veteranele comunitatii noastre. Din detaliile aflate despre ea ne-a atras atentia pasiunea pe care o are pentru desen. Talentul ei merita sustinut, asa ca a primit din partea noastra  un set 12 carioci Graph’it – Cool Greys si un set complet pentru desen Gioconda.

 

GreyN

In luna ianuarie, norocul i-a suras lui GreyN. Primul lui reply la mesajul in care il anuntam ca e campionul lunii a fost acesta:

Pasionat de literatura, jocuri si filme, el a primit: semne de carte si o cana cu Game of Thrones, un “turn” de box si cateva carti.

 

 

 

 

Felicitari tuturor si ne bucuram tare mult ca va avem alaturi!

2 thoughts on “Ce cadouri au mai ajuns la Utilizatorii Lunii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.