TPU Blog

Dupa cum va spuneam aici , nu suntem de acord cu rezolvarea temelor pe site.

Am facut cat se poate de “public” acest lucru, dupa care am postat pe site o lista cu cei ale caror postari de acest gen le-am respins. Cei care au continuat sa posteze temele pentru acasa pe TPU.ro au fost suspendati  (sunt cei scrisi cu rosu pe lista).

Cei nou veniti pe lista sunt:

Daca vor mai posta teme pe site vor fi suspendati.

Multumim celor care ne semnaleaza tot ce e in neregula pe TPU.ro!

Raluca, admin TPU.ro

26 thoughts on “Lista neagra a (ne)facatorilor de teme – partea a IIa

  1. Ah…e partea a doua, eu am crezut ca e reloaded, astept cu punga de floricele in fata Grand Final 🙂

  2. Nu va grabiti cu pedepsele !!!

    Profesorii stau mai mult in greve,nu-i intereseaza
    soarta elevilor. Daca iese de o meditatie…cu bani,
    isi mai pierd timpul… cu explicatiile la teme.
    Cred ca un elev interesat sa invete, fara bani,
    incearca sa-si lamuresca indoielile si ne claritatile
    pe Net. Ce este rau in asta ??? Tot ramane cu ceva
    clar in minte, ca la scoala tot n-are cine sa-l
    lamureasca. Apeleaza si el, la un fel de meditatie
    pe gratis. Este o palma data profesorilor,care si asa
    au pretentii la salarii mari,pe care nu le merita.
    Sa le multumim… capilor din sindicate, care instiga
    lumea la anarhie.

  3. @Deagle:Nu toti profesorii se gandesc mai mult la greva si nu fac ore,iar daca vrei sa inveti,mergi la meditatii,unde mai mult pierzi timpul.Macar in Oradea,se fac ore in prostie si nu se fac doar asa,chiar ne invata unele lucruri,bune.Daca cumva esti tu la o scoala unde nu se fac ore,te rog sa nu zici pentru toti profesorii,pentru ca nu este valabil pentru toata lumea.

  4. Si altceva,cum …. nu te lamuresc profesorii?Ok,sunt si exceptii,dar nu este toata lumea asa.Nu-i asa,Deagle,ca ai luat o nota mica si acum te razbuni pe ei?
    Profesorii(unii)chiar merita salarii mari.Au de a face cu tot felul de specimene de copii,care nu au chef sa invete,fac prostii si isi bat joc de oricine il intalneste in cale.Nu le i-au apararea,dar tu chiar exagerezi!

  5. si eu am postat o intrebare care a fpst luata drept tema de ceilalti useri dar din pacate nu pot sa trimit private mesage asa ca nu am putut sa re raspund

  6. Eu sunt primul suspendat ca imi faceam temele aici si sunt mandru de asta!
    m-ai facut vedeta!:X
    Dar trebuia sa scri doar BlindulBen nu si fost Deagle 😉

  7. pai si daca intreb de exemplu …ce inseamna plonasm…se pune ca tema….inteleg dak zici sa faca o compunere..propozitzii..poezie…se pune dak intreb aia?..exemplu de mai sus?

  8. eu nu mi-as face tema pe nici un site o intrebare avem vooie sa spunem de ex:ca inaltime are turnul Turnul Eiffel sau Turnul pisa ,nu pt noi nu petru tema:D:D:D:D:X:-*

  9. Nu va suparati,doamna Raluca,dar nu inteleg de ce nu le permiteti elevilor sa ne ceara ajutorul cand este vorba de o tema de casa.V-ati gandit ca poateceea ce li se cere la scoala,nu gasesc in manualele scolare,iar ca sa isi cumpere carti le trebuie bani?Sunt unii copii care nu au bani sa-si cumpere nici macar manualele scolare,dara-mi-te alte carti.Va rog mult sa va ganditi la aceste lucruri,si sa le dati copiilor sansa de a primi ajutor din partea noastra!Va multumesc anticipat!

  10. Scuze ca ma bag si eu in seama, ely zici ca sunt unii copii care nu au bani sa isi cumpere nici macar manualele scolare , poi eu ma gandesc asa…cum adica nu au bani sa isi ia manuale daca au acasa PC si net?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.