TPU Blog


toti pentru unu
Daca pana acum am permis tuturor intrebarilor sa apara direct pe site, inclusiv celor anonime, ne-am dat seama ca unii abuzeaza de acest lucru si posteaza tot ce le trece prin cap. Chiar daca ceilalti utilizatori ne-au ajutat, prin raportari, sa inlaturam de pe site intrebari stupide, obscene, postate in deradere samd., ne dam seama ca este putin agasant sa vezi zi de zi aceleasi intrebari anonime lipsite de noima, pe care autorii lor nu si le asuma.

De aceea, am reintrodus necesitatea moderarii acestor intrebari anonime – daca nu sunt aprobate in prealabil, ele nu vor mai aparea pe site.

Multi dintre utilizatori ne-au solicitat acest lucru, atat pe site cat si prin mesajele lasate in pagina de contact si mesaje private, iar noi am considerat ca aceste solicitari sunt juste, asa ca ne-am conformat.

Multumim tuturor celor care ne sustin,  care ne ajuta sa  inlaturam “relele” de pe site,  care ne spun ce le place pe TPU si ce nu, care ne ajuta sa crestem impreuna, si speram ca o vor face in continuare!

Echipa TPU.ro


35 thoughts on “Sugestiile voastre conteaza!

  1. 🙂 O decizie inteleaptá.Macar recunoasteti atunci cand gresiti.Felicitari pentru initiativa.Sper ca de acum inainte sa aveti urechile desfundate pentru a auzi orice rugá a noastrá.

  2. @Nony – le-am avut dintotdeauna. Chiar daca unele sugestii nu se materializeaza intotdeauna sau imediat, noi tot posibilul sa impacam pe toata lumea, fara sa alteram ce ne-am propus noi de la TPU 🙂

  3. @admin-Raluca,sa fii sigura ca aceasta decizie nu altereaza cu nimic siteul,de fapt,aceasta decizie mai vindeca din ¨ranile¨ pe care le-ati provocat TPU-ului 😉

  4. In sfarsit! Un pas important in imbunatariea site-ului :). Pe viitor, asteptam alte schimbari prin care tpu va prinde vechiul contur :):).
    Urez tuturor userilor si adminilor sarbatori pascale minunate! 🙂

  5. In sfarsit 🙂 chiar ma saturasem de intrebarile anonime – mai ales de cele cu un caracter irelevant.Ma bucur ca adminii iau masuri pentru a imbunatati site-ul.

  6. E o idee foarte bună.Nu ştiam că întrebările anonime nu sunt moderate de aceea eu credeam că problema stă în moderare.Raluca,ştiu că ai spus că nu doar experţii moderează întrebările ci şi alţi utilizatori.M’ar interesa să ştiu după ce criterii sunt aleşi moderatorii dacă se poate.:)

  7. Chiar ma bucur de acest lucru. Era chiar stresant sa vezi aceleasi intrebari in fiecare zi legate de acelasi subiect si unele chiar fara nicio logica.
    Felicitari!

  8. @eluveitie – nu toti expertii si sunt moderatori si nu toti moderatorii sunt experti.
    Moderatori nu sunt foarte multi pe site si, in principiu, sunt alesi in functie de conduita lor pe site si de cata incredere avem in ei.

  9. Nici eu nu stiam ca nu sunt moderate inainte. Acum se explica totul. Dar in fine, niciodata nu e prea tarziu. Felicitari pentru initiativa.

  10. Buna! Ma bucur foarte mult ca ati hotarat sa se ia aceasta masura. Sunt sigura ca este un prim pas spre aducerea acestui site asa cum l’am cunoscut in 2009. Oricum, pentru un moment Felicitari! pentru aceasta initiativa.

  11. Ce-mi place cum suna titlul ala “Sugestiile voastre conteaza!”. Nu-mi pot opri zimbetul care apare pe coltul gurii (sau sa-i spun grimasa?), cind imi amintesc cite sugestii am facut multi dintre noi si… PAUZA ;)) Ma rog, tot e bine ca in cele din urma se mai tine totusi cont din cind in cind de “sugestiile noastre” si se mai urneste cite ceva. Macar avem satisfactia ca nu ne-am racit gura de pomana, sau mai bine spus nu ne-am tocit unghiile pe tastatura degeaba… mereu. Sau nu chiar…

  12. Da, in sfarsit :)).
    Totusi, nu se poate face ceva care sa-i determine pe unii sa nu mai puna intrebari ce au mai fost postate? Nu cred ca este atat de greu sa cauti…
    Nu pentru asta se salveaza intrebarile ?!

  13. Da, ca este si greu al naibaii…
    Asta nu este o scuza. Nu am vazut vazut pe niciunul postand o intrebare cu referire la acest lucru.
    Adica, o data sau chiar de doua ori mai merge. Dar sa vezi aceeasi intrebare de 4-5 ori… sau chiar mai mult.

  14. Felicitari!
    Nu am nimic impotriva celor care au semnat “anonim”, dar la un moment dat aproape toate intrebarile erau numai de acest gen, in plus le dadeam si posibilitatea de a da “caracter irelevant” intrebarilor noastre.

  15. problema e ca nu, numai utlizatorii anonimi pun intrebari stupide, ci si cei inregistrati.
    1. intrebare: cati useri sunt sub 16 ani?
    2. sugestie: puneti la profil si varsta user-ului.
    3. nu vreau sa atac in niciun fel dar sunt foarte multi copii care pun intrebari… pentru varsta lor ca sa nu le zic stupide. impuneti o limita de 14-16 ani daca vreti sa fiti seriosi si sa faceti treaba buna.

  16. asa si trebuia sa se faca de la inceput anonimi dau situri cu linkuri de ejocuri ptr a primi voturi .felicitari ca incearcati sa ne faceti in sfarsit mai mult bine ptr ca anonimi au inceput sa o ia razna

  17. Nu pricep de ce am postat pe data de 4 si raspunsul meu nu apare (Your comment is awaiting moderation), dar altii care au postat dupa mine apar fara probleme. Sper ca raspunsul meu nu este retinut pentru ca a deranjat.

  18. Ati reusit cumva sa stricati o chestie care mergea bine: moderarea de continut.
    Imi amintesc multele rugaminti in urma carora, in fine, se puteau bifa toate optiunile si se modera la sfarsitul paginii.
    Acum, iar trebuie sa astepti sa se incarce pagina dupa fiecare intrebare moderata, drept pentru care apar pe site intrebari stupide. Cine naiba are timp sa modereze ceasuri intregi, asteptand sa se incarce paginile si asta, dupa ce ai ales motivul si, eventual, ai dat detalii!!!
    Sa fim seriosi!

  19. Buna . Dupa parerea mea nu ar mai trebuii sa existe posibilitatea de intrebare anonima , la urma urmei suntem oameni si ne intelegem ,nu trebuie sa ne ascundem atata . Fiecare avem defecte si mereu vor exista momente cand simpla incurajare din partea prietenilor nu va ajunge si de aceea exista si TPU , noi . Cred ca multa lume care posteaza anonim ar trebuii sa inteleaga ca ii putem ajuta mult mai bine daca isi fac un cont sau posteaza direct din contul respectiv .Si sunt de acord cu aceste filtre nimic nu trb lasat de capul lui , si ca de obicei doua capete gandesc mai bine ca unu si noi cu siguranta vom pastra site’ul curat si vom reclama cand va fi cazul . Dar dupa parerea mea ar trebuii ca o intrebare sa fie raportata doar de un anumit numar de persoane ca sa nu fie prea stresant pentru cei care se ocupa de aceasta parte a siteului . Mult succes .

  20. Nu e o idee rea, dar o sustin si eu pe Ruxandra si solicit revenirea la tipul anterior de moderare (la sfarsitul paginii).
    Acum, cel putin la raspunsuri, e aproape imposibil de moderat, fiindca dupa fiecare apasare pe butonul de moderare te duce automat la prima pagina de intrebari care asteapta moderarea si trebuie sa dai back ca sa revii la pagina in care tocmai moderai, ceea ce inseamna alt timp pierdut cu incarcarea paginii.

  21. Exact acelas lucru mi se intampla si mie ca @brigaelei.Cand dau sa moderez un raspuns ma trimite automat pe pagina de intrebari si cand revin la raspunsuri oserv ca raspunsul care tocmai l’am moderat inca apare acolo.se poate face ceva in privinta aceasta?

  22. Eu am semnalat problema din pagina de moderare raspunsuri de multa vreme atat pe blog, cat si prin mesaje in pagina de contact. Mi s-a raspuns ca se va rezolva problema si… astept. Am crezut ca mi se intampla doar mie, insa vad ca se mai lovesc si altii de acelasi inconvenient. Presupun ca mai avem de asteptat pana se gaseste o metoda mai eficienta de moderare raspunsuri, pentru ca cea de acum e “sublima, putem zice, dar lipseste cu desavarsire” :))

  23. Salutare ! Se pare că nu-i o problemă cu care mă confrunt doar eu. Noul sistem de moderare este într-adevăr ineficient, iar postările anonime NU ar mai trebui permise. Cine vrea să posteze o-ntrebare şi n-are cont, să-şi facă unul, că-i GRATIS, şi astfel ar putea urmări cu uşurinţă răspunsurile primite. Baftă TPU ! 😉

  24. ori imi scapa mie ca sunt prea nou ori e nevoie de ceva care sa notifice raspunsurile care le primesti sau replayurile la postarile ce le faci, in sensul ca daca postez ceva si cer detalii sau vreau ca omu sa vada detaliile mele, acela cum va fi notificat? cumva, cererea mea e cu privire la o mesagerie interna, un fel de chat? poate nu am avut rabdare sa caut si scriu acest coment degeaba. daca e asa imi cer iertare

  25. @alonet la fiecare răspuns care îl primeşti la întrebare primeşti un mail dacă bifezi să fii notificat.Există şi mesaje private,deci dacă vrei să vorbeşti cu cineva intrii pe profilul respectivului şi’i ceri detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.