TPU Blog

sootheChiar daca nu e de foarte mult timp in comunitatea noastra, chiar daca nu este inca in top 100 utilizatori TPU, chiar daca nu se face remarcat in conflictele si ciondanelile de pe site, noi il apreciem pe Soothe.

De ce? Fiindca este un om altruist, respectuos, inteligent, cult si chiar expert in adevaratul sens al cuvantului – in medicina alternativa (clasica chineza, mai exact), acupunctura, kinetoterapie, nutritie asiatica, reflexoterapie etc.

Dincolo de raspunsurile care tin de orientarea sa profesionala, Soothe a contribuit si cu o sumedenie de raspunsuri mature, izvorite din experienta sa de viata si utile indeosebi pentru tinerii de pe site, tot mai multi la numar.

Noi ii multumim pentru tot ceea ce face!

Raluca, admin TPU.ro

14 thoughts on “Soothe este noul Expert TPU.ro!

  1. Ps : Sunt multi useri care au mult timp aici,care sunt in top,care au raspunsuri inteligente si mature
    Ce ziceti de @emanuellex,@eluveitie,@c2rmen,@onutzu ??!!
    Poate ca nu sunt experte in tehnicile chinezesti :-j dar si-au dat sute de ore din viata pentru acest site.

  2. Iata si un expert in adevaratul sens al cuvantului, nu doar recunoscut pentru fidelitate. Nici nu stiu daca e cazul de felicitari, pentru ca mie mi-a fost evident de la prmele raspunsuri ca prezenta lui Soothe este o onoare pentru comunitate, mai intai, si apoi reciproca. Eu unul i-am apreciat sincer fiecare raspuns cat si abordarea pe site la modul general. Mai degraba cred ca e cazul de multumiri.
    E un comfort sa stii ca te poti baza pe raspunsul unor persoane admirabile, toate cele bune, Soothe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.