TPU Blog

1. Dupa cum stiti, oamenii care se remarca pe site, ofera raspunsuri utile si au castigat increderea comunitatii poarta numele de “experti”. Intrebarea noastra este: aveti cumva sugestii pentru alte denumiri? Ati vrea ca aceasta pozitie sa se numeasca altfel?

2. Vrem sa desemnam o noua generatie de experti, de utilizatori merituosi. Voi pe cine ati nominaliza? Care sunt utilizatorii pe care ii considerati cei mai potriviti si in care aveti incredere?

Va asteptam raspunsurile.

Saptamana aceasta nu sunt modificari majore pe TPU, in zona vizibila.

 

Alexandra – TPU

97 thoughts on “Doua cu experti

  1. MESAJUL DE IERI SEARĂ CARE NU A AJUNS pe blog!

    Bună,
    Ati vrea ca aceasta pozitie sa se numeasca altfel?
    Nu, pentru că nu s-ar schimba decât un text, un chenar, probabil o culoare, și o fundă gigantică din pagina de profil în care semnificația ar rămâne aceeași..pentru că știu că nu vă omorâți cu prea multe din acest punct de vedere:)
    Spun eu..

    Voi pe cine ati nominaliza?
    Pe prieteni și ce-i ce-mi s-ar în evidență,
    Aș începe cu Aero, dar el nu visează la așa ceva, deci:

    Jelli

    ÉrotiqueConseils

    Eღilia62

    neluL

    Apache

    alicecullen

    Și știu că am omis pe cineva, scuze, mi-am dat de 30 de ori cu capu de birou să-mi aduc aminte măcar de cei de mai de sus
    Și dacă am făcut vreun RATEU să știți că n-am făcut-o intenționat.

    Vreau să mai adaug, nu contează ordinea din listă pentru mine.
    Salutări din lumea viselor! -Dorm-

  2. Ptiu, multumesc tuturor pentru nominalizari, nu ma asteptam. Oricum, eu nu tin sa fiu expert, ma simt bine si asa. 🙂
    Cei care s-au remarcat si care ar trebui sa fie experti, sunt: kongeriket, Vizitiul, Jelli, FucktheSystem, Gizas, Klepto, Imperia si Arthur. Imi cer scuze daca am uitat pe cineva, nu a fost cu intentie.

  3. Cred ca multi pierdeti din vedere sensul cuvantului Expert. Dupa cum vad ca se fac nominalizarile, da, o schimbare a denumirii ar fi indicata, din moment ce se promoveaza fidelitatea fata de site, indiferent ca, din 10 raspunsuri, 8 sunt glume, ironii si replici la alti useri, nicidecum pertinenta si relevanta interventiilor.

  4. PS: Cand bagati si voi o optiune sa ne putem pune o semnatura la profil (un citat, o nascocire a mintii, o aberatie)>

  5. Bună!Eu propun să fie experţi următorii:
    NeluL
    Imperia
    Apache
    ÉrotiqueConseils
    Lorra
    Arthur
    mihaela32
    PoneiulTroian – dă o culoare aparte site-ului:)
    alicecullen.
    Dacă am uitat pe cineva îmi pare rău.
    PS: Mulţumesc de aprecieri.

  6. Sunt multi nominalizati care nu prea ar avea treaba cu titlul de expert,dar ma rog.Singurii care merita acest titlu sunt: ÉrotiqueConseils,greece12 si neluL.

  7. Acum, după ce văd că toți revin cu comentarii noi..cu pretextul că a uitat de x, y și z mă întreb..
    De ce nu alegeți „Experții” ca până acum?
    Adică doar voi între voi, Team TPU.ro.

    Credeți-mă, ar fi o onoare pentru fiecare în parte un topic de genul:
    http://www.tpu.ro/blog/?p=1851

    Cel puțin așa cred eu,
    O zi frumoasă! 😀

  8. Eu il aleg pe userul MyImmortal deoarece da raspunsuri extrem de folositoare şi chiar daca a facut multe gafe si-a cerut scuze.

  9. Eu o propun ii propun pe urmatorii ca experti tpu : greece12 , CrissMusiq , ÉrotiqueConseils , Apache , neluL si Silvia .

  10. Ii propun pe Ray,Apache,NeluL,Monyk si nu in ultimul rand pe mine(chiar daca n-am peste 500 de fundiite 🙁 ).

  11. Ce conteaza denumirea?
    Ca noi experti i-as propune pe ÉrotiqueConseils,Klepto si Apache.Kongeriket am inteles ca nu e interesat(sau nu am inteles bine,imi cer scuze)oricum el ar fi meritat de mult titlul.
    Iar tu Alexandra ne-ai fi mai simpatica daca in excesul tau de zel nu ne-ai ai cenzura.Revenim la vechile obiceiuri tpu?

  12. Am vazut ca sunt propus de mai multe persoane de aici. Mentionez ca nici eu nu-s atras de un eventual titlu de expert. Nu am timpul sau dispozitia necesara pentru a aduce un numar suficient de raspunsuri(calitativ si cantitativ) pentr a-mi justifica titlul. In plus, nu am chef sa fiu pus pe picior de egalitate cu anumite persoane. O zic si in sens OK si in sens negativ.

  13. Eu am mai adus in discutie subiectul asta, pe site si pe blog. Si dupa atitea discutii, explicatii si papavrageli, fleoshc, vad postarea asta. Cerd ca e o gluma. Sau poate nu. Nu mai am alte comentarii.

  14. Ia te uita! Ati schimbat pagina de blog! Buun! Pai sa vedem, cred ca trebuie sa ridic manuta, ca la scoala, daca vreau sa postez, ca am auzit ca ati cam luat-o cu cenzurile!
    Pentru titlul de experti ii propun pe :
    Erotique Conseils
    Klepto
    P.S. Alexandra, de ce nu pot sa imi accesez intrebarile mele, nici pe ale lui Lorrra? Iar are probleme tehnice site-ul? Pai cred si eu, mai ales de la atatea porcarii de categorii!
    P.P.S: sper ca nu ma vei cenzura, doar e democratie (cica)! 😉

  15. Eu as propune ca experti pe:
    Jelli, Apache, PoneiulTroian, Aero, ÉrotiqueConseils, Imperia, Lora, si cam asa.

    Dar cum spune si NOname, ar fi cam nepotrivit sa ii numim direct “experti tpu”, mai bine “noi experti” sau “experti incepatori” desi nu a mai fost pusa asa o regula.

    Si cu toate astea pana la urma voi ii nominalizati ca experti, astea sunt doar niste voturi.Sper sa alegeti pe cine merita.

    Abia astept sa vad cine sunt noii experti tpu sau cel putin noii experti :).

  16. Puffy (75), n-ai înțeles de ce am folosit termenul “Noi Experți”. Era doar pentru acel “Noi”. Mă refeream la faptul că vor apărea de acum încolo, nu la denumirea de sub chenar, care va fi la fel ca la toți ceilali, oricare ar fi ea: “Expert”, “Veteran”, “Guru”, “Dedicat”, “Sfătuitor”, “Unu’ care are ceva mai mult timp liber și vrea să ajute”…

    Alexandra, se pare că tocmai ți-am răspuns și la prima ta întrebare.
    Scuză, dar nu prea am idei. Poate și pentru că nu mi se pare atât de important. Oricum s-ar numi acel titlu, ideea de bază oricum va rămâne aceeași: sunt niște oameni care au reușit să iasă în evidență în mod pozitiv prin sfaturile lor bune și s-au implicat foarte mult în tot ce înseamnă TPU. Cum să transmit toate aceste lucruri într-un singur cuvânt? Sincer, nu știu… Poate vin ceilalți cu ceva idei. Eu una mă supun dorinței majorității.
    Numai bine.

  17. Buna!
    ErotiqueConseils (cu caciula riguroasa pe “e”) este, zic eu, cea mai in masura sa fie denumita Expert. De ce?!
    Cand i-am pus intrebare (stupida de altfel) : “De ce nu te fac adminii Expert(a) TPU?” , uitati ce mi-a raspuns(imi permit sa va arat chiar mesajul):http://i.imgur.com/a0eWg.jpg
    La un asa raspuns, nu m-ai ai ce zice.
    O zi buna!

  18. ÉrotiqueConseils din punctul meu de vedere merita sa fie desemnata Expert TPU. De ce? Ma mir ca mai este nevoie sa raspund la aceasta intrebare, dar o voi face. A dat mereu raspunsuri concrete, i-a scos pe useri din multe probleme si le-a dat sfaturi exagerat de bune uneori, are un stil aparte de a explica lucrurile si mai mult de atat, o cunosc personal de 3 ani si persoana mai realista si totodata si amuzanta ca ea nu exista!

    Sper sa se ia decizia corecta!

  19. Aiscrim (#75),mi-am amintit și eu de acel mesaj ; am fost cât se poate de sinceră când am spus că acel titlu nu are nicio importanță. Pe mine mă bucură mai mult faptul că unii useri apreciază activitatea mea pe site și mă nominalizează , decât titlul în sine :).

  20. Recomand pe:
    1.Misogin este cel mai bun,are intotdeauna dreptate,iubeste femeia ca om ,calitatile ei de femeie klumea.
    Da sfaturi bune despre relati,dragoste si sex.
    Ajuta oameni cand au nevoie de sfaturi utile si bune de aplicat.
    2.Caleaceadreapta Este scurt si la subiect,stie ce vrea sa zica.
    Cred ca este cel mai bun de pe tpu si merita declarat expertul anului.

  21. Eu îl aleg pe Misogin. E băiat de treabă şi da răspunsuri bune, puţini sunt că el sper să fie expert

  22. Cred ca ideea lui @Apache,este geniala.
    Da!Experti pe categorii.
    De exemplu:-Apache expert T/A
    Trebuie sa luati in considerare aceasta idee.

  23. Woodepints arogant si nesimtit cum este , dar da niste raspunsuri interesante . Si FucktheSystem scrie frumos , restul sunt prea seriosi .

  24. Așa cum „Expert” sau „Maestru” poate rămâne sau devenii un nou titlu..
    Am putea schimba Expert User cu Special User/User Special, dar eu rămân la părerea că titlul de „Expert” este cel mai potrivit.

  25. Denumirii de pana acum, Expert TPU, nu am sa-i aduc nici o obiectie. Asi avea cateva propuneri insa: Cristi202, Apache, Misogin. Cred ca ar trebui un titlu de consolare 🙂 pentru userii valorosi atacati mereu pe site. Aici as propune NOname, Ema, Jelli. Normal ca sunt mai multi candidati la acest titlu, insa acestia imi vin in minte acum. Toate cele bune!

  26. Eu daca as putea sa ma pun ceva m-as pune “cea mai frumoasa scama”
    Dupa,cei care ar trbui sa fie un “mic admin”,ar fii:
    NoName
    Bujie
    Mufla
    Apache
    Cosmin3D
    LifeLess
    DexStaro
    AdinussssLavDog
    Legiuitoarea
    Misa
    ViezurE
    LoL
    LumeaInTreiDe
    Si atata:D
    Sper sa imi luati raspunsul in considerare si sa va placa,eu nu vreau mare lucru decat sa fiu un membru obisnuit:D

  27. Clar Apache, este un extrem de activ, ajută pe toată lumea pe la toate categoriile și chiar are răspunsuri foarte folositoare. Merită 100%

  28. Pe mine si pe toti ce au multe fundite si merita cu adevarat!Desigur, va cer prea mult deci nu m-aar deranja sa nu acceptati sa devin membru expert deci faceti cum va doriti.Cu respect un membru ce scrie 100% sigur raspunsurile sale.La revedere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.