TPU Blog

Va intrebam pe blog daca aveti o denumire mai potrivita pentru titlul de “Expert TPU”. Cea mai potrivita alternativa pe care am primit-o este “Maestru TPU”.

Pentru ca ne dorim sa facem o noua serie de recunoasteri a celor mai merituosi utilizatori ai TPU, care este numele pe care il preferati pentru pozitia lor?

Va invitam la vot, pana miercuri, 26 octombrie, la ora 18.00 !

 

Later update: Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, in continuare vom avea denumirea de Expert pe TPU. Vom pune la punct si un sistem de responsabilitati si posibilitati pe care acestia sa le aiba la dispozitie. Multumiri tuturor celor care au votat!

Alexandra – TPU

64 thoughts on “Tu ce denumire vrei?

  1. Si plus de asta…experti ca experti.inteleg ca se grabesc cand scriu, dar multi din ei dau exemple gresite, scriind foarte repede si cu multe greseli. Pe partea asta ar trebui sa se lucreze, nu pe importanta denumirii lor.

  2. Scuze, suna tare inspirat. Nu e deloc penibil ca un utilizator tpu sa se numeasca maestru. Eu zic sa se adauge si apelativele “fermecator” si “briliant”.

  3. Sau in loc de expert sau maestru TPU,nu ar fi mai bine sa fie expert sau/si maestru pentru o anumita categorie,de ex ema la religie,apache la t/a etc.

  4. Vad ca deja ati afisat rezultatele. Dar avind in vedere ca multi au fost impotriva, poate trebuia sa va ginditi si la varianta asta de la bun inceput si pe linga cele doua propuneri ale voastre “EXPERT CLOPOTZEL” si “MAESTRO… SA CINTE MUZICA”, trebuia sa puneti si a treia optiune “MA ABTIN, VREAU ALTCEVA”. Nu de alta, dar rezultatele ar fi fost mai realiste, in timp ce asa ati obligat votantii sa aleaga doar ce doreati voi si habar n-aveti citi sint impotriva 😛

  5. Cand o sa invete copiii astia ca niciun cuvant nu e cocalaresc, ci contextul face ca un cuvant sa devina astfel?
    ”Fermecator” si ”briliant” sunt tot manelistice… Mor!=))

  6. Expert sau Maestru…tot Expert. In fine, macar dati-le acele responsabilitati/atributii speciale. Prima(usor de realizat) ar fi sa le dati dreptul sa mute intrebarile la alte categorii!

  7. Am zis eu cumva ca aceste cuvinte-s manelistice?! Este exagerat ca un utilizator tpu sa se numeasca maestru. Dupa mine este exagerat, suna prea cocalaresc, manelistic.
    Repet: Am zis suna, nu ca sunt.
    Adica utilizat in acest context.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.