| Peli75 a întrebat:

Salut, aș dori să lucrez la mine mult mai mult. Vreau să slăbesc și să pun masă musculară în primul rând! Nu sunt foarte gras, am 88 de kg, dar aș vrea să ajung undeva la 82-83! Mai am coșuri pe față, nu am o acnee acută dar am vreo 5-10 coșuri, aș vrea să scap de ele în remediu natural! Și pe plan sportiv, abdomene pot să fac, deci fac abdomene în fiecare zi, și genuflexiuni, în schimb flotări nu pot face atât pe genunchi cât și normal( aici vorbim corect ca la carte)! Ce sfaturi îmi puteți da, mai mult pe partea sportivă?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fa sport zilnic, alearga 4-5 km, mergi cu bicicleta, cu rolele, ori mergi la inot, ca de sala nu poate fi vorba fiindca inca in perioada de crestere.

Lasa abdomenele si genoflexiunile ca nu-ti topeste greutatea de pe tot corpul, fa ceva care sa arda uniform grasimea de pe corp, un sport de echipa: handbal, fotbal, ori alearga.

Vad ca ai 17 ani, dupa cum spui pe alte topice, dar nu spui ce inaltime ai, deci nu stim cat de gras esti.

| anonimg a răspuns:

Să nu mai mănânci seara deloc; și să mergi mult pe jos.

| SkandallKamataru a răspuns:

Violetta esti o proasta laughing

| DonMoldo a răspuns:

Sa mergi la sala in primul rand, masa musculara nu poti face doar din genoflexiuni si flotari acasa. Mai ales ca vrei sa mai si slabesti

| CLaludiu1234 a răspuns:

Uite o metoda buna de slabit si care iti va tonifia si corpul, si cu timpul vei avea si masa musculara mai mare, dar rezultatele nu se vad de pe 1 zi pe alta sau de pe 1 sptamana pe alta,chiar daca la inceput e foarte greu, fa sport zilnic flotari cat mai multe, și ridica și greutăți, aici ma refer la haltere pe măsura ta, nu contează ca azi ai făcut numai 2, 3, 4, 5 flotari sau mai multe, sau ca azi ai facut 5-10 repatari cu greutati,fiindca daca esti perseverent, mâine faci mai multe, poimaine si mai multe, cu timpul te vei imbisnui cu sportul, si vei ridica chiar si greutati mai mari, vei trece de la 7 kg pe 1 mana sa zicem la 10-15 kg pe 1 mana, si in timp mai îndelungat iti vei cosntrui masa musculara mai mare

| Cosmin86 a răspuns (pentru CLaludiu1234):

Muschii se dezvolta in zilele de pauza, NU cand ii antrenezi.
Flotari zilnic = antrenament de copii mici, complet paraleli.

Si fara suficiente proteine in alimentatie (chiar si 4 fripturi pe zi), nu prea o sa se dezvolte masa musculara.

| AncaDorina1993 a răspuns:

Numai manca haotic seara, poți chiar să numai mănânci deloc renunți la cina. Bei un shake.
O perioada mâncare mai lite Salate, mult sport.
Cunosc o metoda sănătoasă, produse sănătoase premium
Doar că e un pic costisitor ce-i drept. Dar merită
Te pregătești pentru o gagica să arăți bine?
Lasă mă să-ți fiu eu ghidul tau?