Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 28 Septembrie 2025 sunt:
Ce inseamna hsnf? Mi a zis un baiat asta
Rockrider 340, 520 sau 540? Care e cea mai buna privind raportul pret-calitate?
Dacă m-am certat cu prietena mea cea mai bună pe tema că am mințit-o care sunt şansele să mă ierte. Mi-a zis că şi dacă mă iartă nu va mai fi nimic la fel.
Buna, Bio oil ajuta cu ceva la cicatrici? A mai folosit cineva si a fost bun?
Ce credeti ca o sa primim la bac in toamna?
Heyy TPU! Stiu ca inca suntem in vacanta dar chestia asta ma face sa sufar foarte mult. Deci, o sa incep clasa 8 si o sa dau evaluarea dar imi este frica sa nu o iau si va intrebati de ce imi este frica...? (mai mult)
Cei care sunt in liceele Cherchez, viilor, media si energetic, imi puteti da o parere despre cum este acolo, cum sunt profesorii, elevii, etc?
When I see you again? M- am saturat de aceasta intrebare, cam asa stă treaba? Am o prietena de 1 an si 2 luni, are toate calitatile posibile, pot sa zic ca o iubesc cel mai mult pe lumea asa, dar...? (mai mult)
Ce parere aveti despre baietii cu par lung?
Salutare TPU, am 14 ani si. Fumez de ceva timp ( este treaba mea ce fac cu plamanii mei si nu e treaba nimanui ce fac eu ), parintii m- au prins deja de 3 ori fumand, iar mama de fiecare data cand vin...? (mai mult)
Sunt pe profilul Stiinte Sociale si vreau sa dau la FEAA, am sanse cu acest profil sa intru?
Am vazut ieri pe Facebook un comentariu la o postare, cum ca fetele/femeile care nu mai sunt virgine sunt curate si miros bine in zona intima fata de fete virgine care sunt neingrijite, miros urat,...? (mai mult)
stie cineva o aplicatie care iti schimba vocea cand vorbesti la telefon? Pentru ca eu si prietenii mei vrem sa ii facem o farsa unui prieten
Cat costa sa te dai cu skijet ul la mare? Care ar fi pretul pentru 30 min sau o ora? Imi dau voie bietii de acolo daca am 16 ani? Funda Multumesc
Sal TPU! Cum îmi setez poza de profil pe public? (Facebook)
Ce e mai rau:Sa fii virgin la 18 ani sau sa mori in chinuri groaznice?
Hei, TPU! Deci am nevoie de niste sfaturi, nu pentru mine, pentru sora mea mai mica. Deci mai intai a aflat ca trebuie sa poarte aparat dentar (a acceptat asta pana la urma). A fost la un control oftalmologic...? (mai mult)
Salut tuturor! As vrea în jur de 60 de întrebări pentru jocul AM / N-AM, cele mai bune întrebări primesc funda! Mulțumesc! :*
Exista vreun site aplicatie care sa ma ajute sa invat germana usor din romana in engleza sa invat
Buna am 18 ani si lucrez la o pizzerie de 10 luni si nu am nici un card de credit si as dori sa imi achizitionez un telefon in rate stiti vreun site care voua va mers
Ce simte un băiat când îl ignori? Mulțumesc!
Sunt pe profilu Stiinte Sociale si doresc sa fac facultatea FEAA Iasi, am sanse sa intru cu acest profil?
Hey bun ce faceti?
Vreau sa ma razbun pe niste prietene si as vrea idei. P.S. Am deja un plan dar mi-ar mai placea cuteva idei creative
Heyo lume... Vreau sa merg pe bicicleta insa nu pot, am 13 ani si am rugat- o pe o fata de 8 sau 9 ani sa ma invete. Asa am ajuns xD Ma rog. Am incercat sa merg, am reusit de 2 ori sa merg lin, si m-...? (mai mult)
Buna Ziua. În primul rand multumesc pentru accept. A- si dori sa fac si eu o intrebare e prima oară când îmi fac un tatuaj si parerile sunt împărțite. Am un tatuaj facut acum 5- 6 zile a inceput...? (mai mult)
Spuneti-mi,va rog,daca te angajezi,in... politie, unde treci comisiea medicala?
S-a,,jucat,, cineva vreodata cu mintea voastra? Daca da cum a facut-o?
Cat costa un cappuccino la Starbucks? Dar un ceai?
Hello! Am 12 ani si am niste, , sunculita" pe mine si vreau sa scap de ea! Nu sunt grasa dar nu imi place sunculita pe mine! IUBESC DULCIURILE, as putea manca toata ziua dar incerc sa le reduc, cu fructe... ...? (mai mult)
. acum 1 ora, stateam la masa cu parinti si sora lui tati. si fratemiu are permis si din greseala am scapat ca nu m- a dus intr.un loc. stiu am gresit dar. la certat tati rau dupa am sarit si eu ca de...? (mai mult)
Imi puteti da si mie niste trupe ca: Sabaton, Xandria, Orden Ogan, Nightwish, Brother of Metal, Kobra and The Lotus, Skillet, PowerWolf, Avatar, Unleash the Arges, Silent Theory ...? (mai mult)
Daca am depus dosarul la universitatea Bucuresti si mi- am confirmat locul, imi pot retrage dosarul? Pentru ca am intrat la alta facultate. Iar aici, la universitate nu am platit taxa, deoarece mi-...? (mai mult)
Ce nume sa imi pun pe Instagram? Ma cheama Lucian.
Buna, sunt si eu curios de specializarile ale masterului la facultatea de inginerie mecanica, ma gandeam ca ma puteti ajuta.
Am 15 ani si am luat cantitati in greutate! Acum o luna aveam 48 Kg si acum 54 Kg ( inaltimea este aceiasi ). Daca imi poate spune cineva o dieta usoara care sa fie foarte folositoare! DAU...? (mai mult)
Salut TPU; De la cati ani este recomandat sa te muti de la parinti definitiv (Baiat).
Hey TPU! Care este treaba cu aplicatia Sarahah? Eu sincer cred ca e o prostie, voi ce credeti?
Hei! Acum ca începem școală peste ceva timp as vrea sa știu niște sfaturi despre Cum as putea sa fac un băiat sa mă placa, sa mă remarce mai mult, sa intre în vorba cu mine mai mult etc. Dacă...? (mai mult)
Unde pot gasi o tabla Ouija?
Cam câți ani durează pubertatea la fete? Adică cam intre câți ani? Întreb asta sa știu cam cât o sa mai dureze "problemele" mele cu acneea
Ce părere aveţi despre oamenii care au o fermă sau cei care se ocupă de agricultură şi nu sunt sprijiniţi?
Are ceva daca arunc tabla de ouija la gunoi dupa ce am folosit-o? Am nevoie de un raspuns urgent.
Hello! Am 12 ani si eu am personalitatea asa mai crazy! adica am multa energie, etc...Dar nu stiu cum sa o arat oamenilor!(bine nu prea stiu sa ma exprim acum)cand ies pe strada imbracata asa mai naspa,...? (mai mult)
Saptamana asta voi merge la camping 3 zile cu niste prieteni, problema este ca imi va veni menstruatia. Esti cineva care a trecut prin asta? Unde voi arunca absorbantele, ca ar fi ciudat sa ma plimb ...? (mai mult)
datul cu bicicleta cam 30 de minute- o ora pe zi slabeste? Tin sa preciez ca atunci cand ma dau pe bicicleta mereu pedalez aproape fara oprire ca sa prind viteza...Sunt baiat si am 15 ani, ...? (mai mult)
Eu tusesc de cam 7 luni si nu inteleg de ce. Fumez ocazional, o data la doua trei luni de cam 2 ani. O avea legatura cu asta? Va rog raspundeti-mi.
Bună TPU, recent mi- am actualizat fotografia de profil de pe Facebook si fostul meu iubit, cu care nu mai țineam legătura de aproape o lună, a reacționat cu "ador". Probabil e puțin penibilă...? (mai mult)
Ce fel de frizura mi-ar veni bine. Am fata ovala. Astept raspunsuri
Plimbandu-ma cu bicicleta 3-4 ore pe zi, slabesc? am 15 ani, 1.72, 74-75 kg
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Măli14 întreabă:
angel6lust întreabă:
Ion1989 întreabă:
Ciprian44222 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!